Παναθηναϊκός: Η μεταγραφάρα και ο παίκτης που... φωνάζει για ανανέωση!

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφάρα και ο παίκτης που... φωνάζει για ανανέωση!

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τις ΑΕΚ πήρε πολλά από δύο παίκτες. Έναν που… φωνάζει για ανανέωση και τη μεταγραφάρα του χειμώνα!

Σε ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό, Δημήτρης Κουρμπέλης και Ντάνιελ Μαντσίνι είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν.

Ο αρχηγός των «πράσινων» ήταν… παντού και απόψε, είτε κόβοντας σχεδόν κάθε υποψία επικίνδυνης κατάστασης για την ομάδα του, είτε καταφέρνοντας να συμμετάσχει στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Αργεντινός εξτρέμ από την πλευρά του απέδειξε ότι αποτελεί σημαντικότατη ενίσχυση, αφού βοήθησε τόσο μπροστά όσο και πίσω, με μοναδικό «μελανό» σημείο όσο αγωνίστηκε την χαμένη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου.

Την τριάδα των διακριθέντων στην «OPAP Arena» κλείνει ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος «έσβησε» τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ειδικά στο ξεκίνημα του ντέρμπι ήταν απόλυτα ψύχραιμος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News