Χελάκης: «Επιτακτική η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

O γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μίλησε για το σημερινού ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη SPORTDAY:

Τι πρόκειται να κάνει τώρα ο Ματίας Αλμέιδα; Θα προτιμήσει ένα συντηρητικό (για τα μέτρα της φετινής ΑΕΚ) σχήμα, όπως έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή θα επιστρέψει σε αυτό με τον Τσούμπερ στην κορυφή της επίθεσης;

Γεγονός είναι ότι ο εκτός μάχης Γκαρσία έχει προβληματίσει τον Αργεντινό τεχνικό περισσότερο από κάθε άλλη απουσία της «Ένωσης».

Με τον Τσούμπερ στην κορυφή και τον Αραούχο σε θέση μέσα αριστερά, η ομάδα λειτούργησε καλά επιθετικά και πήρε τα αποτελέσματα.

Όσοι βιάστηκαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι με έναν επιπλέον χαφ και με τον Αραούχο στην κορυφη, η «Ένωση» έχασε απ΄ τον Ολυμπιακό, βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο.

Δεν βάζουν στην εξίσωση το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ΑΕΚ κυριάρχησε και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο σκορ βάζοντας τις βάσεις για μία ακόμα νίκη.

Το άσχημο αποτέλεσμα με τους «ερυθρόλευκους» είναι που θέτει ως επιτακτικό καθήκον για τον Αλμέιδα τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News