Αλβίνα Τσαρένκο: «Ο Βέρμπιτς θέλησε να μου κάνει κακό, επειδή τα έφτιαξα με παίκτη του Ολυμπιακού»

Αλβίνα Τσαρένκο: «Ο Βέρμπιτς θέλησε να μου κάνει κακό, επειδή τα έφτιαξα με παίκτη του Ολυμπιακού»

Η ιστορία του Βέρμπιτς με την πρώην σύντροφό του, Αλβίνα, έχει φτάσει πλέον στα δικαστήρια και η Ουκρανή influencer μίλησε στο Sportal για όλα όσα έχουν συμβεί.

Αναλυτικά:

«Άρχισε να θυμώνει μαζί μου, προσπάθησε να μου πάρει το παιδί και θέλησε να μου κάνει κακό. Ο λόγος πίσω από αυτό ήταν το γεγονός πως απέκτησα δεσμό με άλλον ποδοσφαιριστή.

Εγώ προσπάθησα να του μιλήσω και εκείνος νευρίασε ακόμα περισσότερο, σε σημείο να με εκβιάσει με διάφορους τρόπους», ανέφερε σε πρώτο χρόνο η Αλβίνα και εν συνεχεία μίλησε για την επιμέλεια του παιδιού, τονίζοντας πως:

«Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Μπέντζαμιν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί μία φορά την εβδομάδα. Όμως η προγραμματισμένη επίσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Άτομα από την Ελλάδα που βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο άρχισαν να μου στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες του, στις οποίες εμφανιζόταν μεθυσμένος κλπ.

Όταν έχει το παιδί στο σπίτι του, τσακωνόμαστε συνέχεια γιατί δεν θέλει να είναι μαζί και η babysitter, ώστε να μπορεί να κρατάει κρυφά τα όσα κάνει. Δεν μπορεί να μείνει μόνος του με το μωρό. Πρέπει πάντα να είναι μαζί η γυναίκα που το προσέχει».

Στη συνέχεια μίλησε για τα όσα ανέβασε στο Instagram καθώς και για την επίσκεψη της στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού αλλά και το «Γ. Καραϊσκάκης». «Όλα όσα ανέβασα είναι δημοσιευμένα κατόπιν συνεννόησης με τους δικηγόρους μου. Όσον αφορά τις επισκέψεις μου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, δεν είναι τόσο κακό να πηγαίνεις σε κάποια μέρη.

Δεν με ενδιαφέρει η άποψη των οπαδών του Παναθηναϊκού. Τι μου είναι στην τελική; Μπορώ να πάω όπου θέλω. Δεν είμαι και ποδοσφαιριστής που πήγε να υποστηρίξει αντίπαλη ομάδα», τόνισε συγκεκριμένα η Αλβίνα και εν συνεχεία στάθηκε στον λόγο που πήγε στον Πειραιά.

«Όταν έχεις νέο δεσμό τότε πρέπει να ακολουθείς με κάποιον τρόπο τη ζωή του. Αν σε κάποιους δεν αρέσει δεν με νοιάζει. Μπορείτε να μαντέψτε ποια είναι η νέα μου σχέση. Είναι εύκολο. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι δεν κατάγεται από την Ευρώπη. Είμαι χαρούμενη με τη νέα μου ζωή. Απλά στον πρώην μου δεν αρέσει. Εγώ είμαι το θύμα στην όλη υπόθεση.

Το ίδιο και το παιδί μου. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα κράταγα τα πάντα εκτός από τον Βέρμπιτς. Θυμάμαι τις καλές στιγμές αλλά με έχουν κουράσει οι ανόητες πράξεις του», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια της.

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε στην Ελλάδα, την οποία, όπως τόνισε, αγαπάει πολύ. «Λατρέυω την Ελλάδα. Είναι υπέροχα εδώ. Μου αρέσει ο καιρός και το γεγονός πως είναι συνέχεια ηλιόλουστος. Το φαγητό επίσης είναι πολύ ωραίο και το αγαπημένο μου γεύμα είναι το σουβλάκι».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News