Έσπασε τη σιωπή του ο Βέρμπιτς: «Είμαι στρέιτ - Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες μου...» (pic)

Έσπασε τη σιωπή του ο Βέρμπιτς: «Είμαι στρέιτ - Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες μου...» (pic)

Μετά από συνεχόμενες προκλήσεις από την πρώην του, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έσπασε τη σιωπή του και μίλησε ανοικτά για το θέμα.

Η Αλβίνα Τσαρένκο ισχυρίστηκε πως ο Βέρμπιτς κυκλοφορεί με τρανς , κάτι το οποίο έσπευσε να διαψεύσει με ιστορία στο Instagram, ισχυριζόμενος πως είναι προϊόν photoshop όλες αυτές οι εικόνες που διαρρέουν στο διαδίκτυο, προκειμένου να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη , μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι (πρόσθεσε ανδρικό μόριο) και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!»

Δείτε παρακάτω:

Έσπασε τη σιωπή του ο Βέρμπιτς: «Είμαι στρέιτ - Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες μου...» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News