Ανανέωση Κουρμπέλη: Τα τελευταία δεδομένα, οι σκέψεις διοίκησης-προπονητή

Παναθηναϊκός: Η έκπληξη με Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει με την ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη!

Μία από τις εκκρεμότητες που έχει ο Παναθηναϊκός σχετικά με τα συμβόλαια που λήγουν, είναι αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός, που εμφανίζεται αναγεννημένος μετά το «καταστροφικό» παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, αναμένεται να έχει συζητήσεις με τους πράσινους για το μέλλον του.

Μέχρι στιγμής, για το αρχηγό υπάρχει μεν μια πρώτη επαφή πλην όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», οι εμφανίσεις του Κουρμπέλη πάντως το τελευταίο διάστημα είναι προς την κατεύθυνση που βοηθάει στο να προχωρήσουν και συζητήσεις. Στο να μην κάνει δεύτερες σκέψεις ο Παναθηναϊκός όσον αφορά τον αρχηγό του.

Γκολ με το Βόλο, Ασίστ με Παναιτωλικό, από τους κορυφαίους με Ολυμπιακό!

Αυτές οι εμφανίσεις του αρχηγού, τα λόγια του μετά τα ματς που δείχνουν την πίστη το πείσμα και την τρέλα για τον τίτλο και η γενικότερη συμπεριφορά του μέσα και έξω από το γήπεδο, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ίσως να επισπεύσουν τις κουβέντες.

Και σίγουρα τον έχουν κάνει να κερδίσει πολλούς πόντους τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Παναθηναϊκού διοίκησης και προπονητή για το μέλλον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News