Χωρίς Σλούκα στη 12άδα ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την κανονική περίοδο απέναντι στη Μύκονο, με τον Κώστα Σλούκα να μένει εκτός για λόγους συντήρησης.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR προχωρά σε διαχείριση προσώπων για το σημερινό παιχνίδι με τη Μύκονο, καθώς ο Κώστας Σλούκας μένει εκτός δωδεκάδας. Η απουσία του αρχηγού των «πράσινων» δεν συνδέεται με κάτι ανησυχητικό, αλλά με επιλογή συντήρησης ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Την ίδια ώρα, εκτός εξάδας ξένων μένουν οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Κένεθ Φαρίντ. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει έτσι στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με συγκεκριμένες αποφάσεις διαχείρισης, έχοντας ξεκάθαρα στο μυαλό του και όσα ακολουθούν στο επόμενο διάστημα.
Στα θετικά για τον Εργκίν Αταμάν είναι η επιστροφή του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ. Ο νεαρός παίκτης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του, μπαίνοντας και πάλι στις επιλογές για την αποστολή.
Η παρουσία του Σαμοντούροβ δίνει ακόμη μία λύση στο ροτέισον του Παναθηναϊκού, την ώρα που το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και στη συνολική επιβάρυνση των παικτών.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα