Κουρμπέλης: Η "αντίδραση" για τα δημοσιεύματα και η επιθυμία του

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Νέες αναφορές στο εξωτερικό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φαίνεται ότι τον… καλοβλέπουν στη Σκωτία. Ρέιντζερς και Σέλτικ εμφανίζονται να εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς μέσου, με την πρώτη να δείχνει πάντως το πιο “ζεστό” ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

O βασικός αμυντικός χαφ της Ρέιντζερς, Ράιαν Τζακ έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και φέρεται να έχει ήδη προτάσεις από ομάδες της Premier League.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Footballfancast”, ο Κουρμπέλης έχει τις προδιαγραφές για να τον αντικαταστήσει, ενώ θετική γνώμη για τον παίκτη έχει εκφράσει και ο προπονητής της ομάδας, Μίκαελ Μπικ.

Πάντως ανεξάρτητα από τα δημοσιεύματα από τη Σκωτία από το περιβάλλον του Αρκάδα μέσου προκύπτει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό χειροπιαστό ενδιαφέρον, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport

Όλα παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο με την πλευρά του Κουρμπέλη να είναι ανοιχτή σε κάθε κρούση από τη στιγμή που δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ασφαλώς κομβικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Για την ώρα η παραμονή τού Κουρμπέλη στην Αθήνα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τη μετακόμιση στη Γλασκώβη καθώς το σενάριο του ξενιτεμού στη Σκωτία δεν έχει ρεαλιστική βάση μέχρι σήμερα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News