«Δένει και τον Παλάσιος ο Παναθηναϊκός»

Τα ΜΜΕ της Αργεντινής κάνουν λόγο για εκκίνηση των διαδικασιών από πλευράς Τριφυλλιού για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό τον κράτησε το καλοκαίρι ο Γιοβάνοβιτς

Ο κορυφαίος ξένος του περσινού πρωταθλήματος δεν επείγει για να ανανεώσει, ωστόσο, από τη χώρα του τανγκό προκύπτει πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται για την παραμονή του «Τούκου» (δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από την Αθήνα).

Βέβαια, με τη… φόρα που έχει πάρει το Τριφύλλι, δεν μπορεί τίποτε να αποκλειστεί, αφού ήδη έχουν υπογράψει οι Σένκεφελντ, Πέρεθ και Αϊτόρ, ενώ ο επόμενος στόχος που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναφορικά με τον Παλάσιος, ο παίκτης φέτος, δεν έχει πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα.

Την περασμένη Κυριακή εκείνος σκόραρε το γκολ της νίκης κόντρα στον Άρη και άπαντες ευελπιστούν πως το Βικελίδης θα γίνει η αφετηρία για καλύτερες εμφανίσεις.

Προπόνηση και αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Βόλο (17:00, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Exit mobile version