Παναθηναϊκός: Έκανε κι ο κόουτς το κομμάτι του…

Την Κυριακή, στο Βικελίδης έκανε κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το κομμάτι του. Ο Παναθηναϊκός μας φάνηκε περισσότερο τετράγωνος, πιο συμπαγής.

Η χειρότερη βραδιά του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Ο κόουτς έκανε καλή προετοιμασία παρουσιάζοντας μια ομάδα ψύχραιμη κι όχι υστερική.

Ο φιλοξενούμενος είχε σωστές αποστάσεις κι αρκετές αλληλοκαλύψεις –οι ευκαιρίες του Αρη γίνονταν απέναντι σε μαζική άμυνα, αν και για κάποια λεπτά στο πρώτο μέρος φαινόσουν να είσαι λίγο σκόρπιος, ίσως γιατί στιγμιαία εκνευρίστηκες από το γρήγορο 1-0.

Αμυντικά, πάντως, ο ηττημένος εκτός από το πρώτο 30λεπτο δεν κατάφερε να πλαγιοκοπήσει όσο θα πρεπε κι ο λόγος ήταν απλός: οι παίκτες του ειδικά μετά το 1-1 (αλλά κι όταν πέρασαν στο ματς Παλάσιος, Κλαϊνχάιλερ) φοβόντουσαν ότι αν χάσουν μπάλα στο πλάι μπορεί να φύγουν στις αντεπιθέσεις οι νοτιοαμερικάνοι κι ο Ούγγρος που με τη μπάλα στα πόδια είναι επικίνδυνοι.

Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς και για πρώτη φορά μετά από καιρό τα ευμενή σχόλια για το πως αντιμετώπισε το ντέρμπι, περίσσευαν…

Στόχος του Παναθηναϊκού καταλήγει στη Βραζιλία

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον Κέβιν Μαντίγια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όμως τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι έκαναν πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου για τον κεντρικό αμυντικό της Ιντεπετιέντε Σάντα Φε η οποία απορρίφθηκε.

Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα καταλήξει σε ομάδα της Βραζιλίας η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έκανε πρόταση 2,2 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τον Παναθηναϊκό, για τον Μαντίγια είχαν ενδιαφερθεί και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι το Τριφύλλι τσεκάρει την αγορά για αμυντικό καθώς στόχος είναι να κάνει μία πολύ ποιοτική προσθήκη σε αυτή τη θέση το καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που του λείπει

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να βρει μία ακόμα λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής θα πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε να πάρει γκολ από την μεσαία του γραμμή.

Εκεί όπου Τσέριν, Κλεϊνχέισλερ και Μπερνάρ έχουν από 1 ενώ Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσόκαϊ δεν έχουν σκοράρει ακόμα.

Το Τριφύλλι έχει ανάγκη να βρει γκολ από τα χαφ του καθώς δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τους εξτρέμ και τα φορ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αν και αρκετός κόσμος έχει ενστάσεις για τους φορ της ομάδας οι Σπόραρ και Ιωαννίδης έχουν συμμετοχή στα 17/32 γκολ που έχουν πετύχει ως τώρα οι πράσινοι.

Ο Κλεϊνχέισλερ φαίνεται πως θα βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα καθώς είναι παίκτης που πατάει περιοχή και ψάχνει το γκολ.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι χαφ με πρώτο τον Μπερνάρ ο οποίος φτιάχνει όλο το παιχνίδι της ομάδας όμως δεν έχει συνδεθεί ακόμα με τα δίχτυα.

Αν ο Παναθηναϊκός βρει λύση σε αυτό το ζήτημα τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες του για να στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς.

Exit mobile version