Γιάχανμπανκς: «Γι΄αυτό δεν πήγα στον Παναθηναϊκό»

Ο Αλιρεζά Γιάχανμπανκς παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα Votebal International και ρωτήθηκε για την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Γιάχανμπανκς: «Γι΄αυτό δεν πήγα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ιρανός επιθετικός απάντησε ότι αποφάσισε να μείνει στο «Ντε Κάιπ», επειδή θέλει να στεφθεί πρωταθλητής με τη Φέγενορντ.

Σε συνομιλία με τη Voetbal International, ο Jahanbakhsh παραδέχεται ότι υπήρξε συγκεκριμένο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ατζέντης μου τα είχε αναφέρει όλα, αλλά δεν ήθελα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Φέγενορντ, δουλεύουμε για κάτι όμορφο.

Σε μια συνομιλία με τον προπονητή είπα ότι δεν ήθελα να φύγω καθόλου και μου είπε ότι ήταν το ίδιο και αντίστροφα.

Ο ατζέντης μου απλώς έκανε τη δουλειά του, γιατί ως ποδοσφαιριστής θέλεις πάντα να παίζεις. Το θέλω κι εγώ, αλλά στη Φέγενορντ».

Το γεγονός ότι η Φέγενορντ εξακολουθεί να δραστηριοποιείται σε πολλά μέτωπα για έπαθλα έπαιξε σημαντικό ρόλο για τον Τζαχάνμπαχς.

«Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα κυπέλλου με τη NEC. Οι παίκτες και οι προπονητές έρχονται και φεύγουν, αλλά μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα μας ξεχάσουν τα επιτεύγματά μας. Αυτό αξίζει πολλά για μένα, ειδικά σε έναν σύλλογο όπως η Φέγενορντ».

Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που του λείπει

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να βρει μία ακόμα λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής θα πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε να πάρει γκολ από την μεσαία του γραμμή.

Εκεί όπου Τσέριν, Κλεϊνχέισλερ και Μπερνάρ έχουν από 1 ενώ Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσόκαϊ δεν έχουν σκοράρει ακόμα.

Το Τριφύλλι έχει ανάγκη να βρει γκολ από τα χαφ του καθώς δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τους εξτρέμ και τα φορ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αν και αρκετός κόσμος έχει ενστάσεις για τους φορ της ομάδας οι Σπόραρ και Ιωαννίδης έχουν συμμετοχή στα 17/32 γκολ που έχουν πετύχει ως τώρα οι πράσινοι.

Ο Κλεϊνχέισλερ φαίνεται πως θα βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα καθώς είναι παίκτης που πατάει περιοχή και ψάχνει το γκολ.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι χαφ με πρώτο τον Μπερνάρ ο οποίος φτιάχνει όλο το παιχνίδι της ομάδας όμως δεν έχει συνδεθεί ακόμα με τα δίχτυα.

Αν ο Παναθηναϊκός βρει λύση σε αυτό το ζήτημα τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες του για να στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς.

Exit mobile version