Παναθηναϊκός: Λήγουν 5+1 συμβόλαια, ποιοι μένουν-ποιοι φεύγουν

Μετά και την παραμονή του Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα που έχει μπροστά του αναφορικά με τα συμβόλαια που λήγουν.

Παναθηναϊκός: Μας ομορφαίνει ξανά τις μέρες μας!

Τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι είναι μόλις 5+1…

Πρόκειται για αυτά των Κουρμπέλη, Σάρλια, Πούγγουρα, Σάντσες, Ξενόπουλου και του Πούχατς που είναι δανεικός απ’ την Ουνιόν Βερολίνου δίχως οψιόν αγοράς.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, από αυτούς τους πέντε οι πράσινοι έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Κουρμπέλη.

Ενώ είναι πιθανό να γίνει μία αντίστοιχη κίνηση και για τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Από εκεί και πέρα οι περιπτώσεις των Σάρλια, Σάντσες και Ξενόπουλου θα επαναξιολογηθούν με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές βγάζουν ήδη τα λεφτά τους!

Η καλή κυκλοφορία μπάλας στη Θεσσαλονίκη ήταν αποτέλεσμα του σωστού τρόπου παιχνιδιού χωρίς την κατοχή στα πόδια σου.

Καιρός ήταν γιατί τη στατικότητα την χορτάσαμε από τέλη Δεκέμβρη κι έπειτα, όταν είχες ένα σωρό ντεφορμέ παίκτες.

Βλέπαμε το προηγούμενο διάστημα πως ο σύλλογος δίσταζε ν’ ανέβει και να κλείσει τον αντίπαλο, κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούσε το τόπι (γιατί δεν υπήρχε η πρέπουσα κίνηση, ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά) τον έκανε ευάλωτο, νευρικό και στρεσαρισμένο ακόμα και σε ματσάκια που θα κέρδιζε κι ο Βαγγέλης Σάμιος με την Κ19.

Για εβδομάδες οι καλύτεροί σου παίκτες βρέθηκαν εκτός μηχανισμών και κάμποσοι για την ώρα είναι κατώτεροι του αναμενόμενου, με πρώτο και καλύτερο τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που δεν έχει δώσει το παραμικρό.

Αλλοι μοιάζουν να έχουν περισσότερο άγχος από όσο πρέπει (Παλάσιος, Σποράρ), άλλοι είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς (Μάγκνουσον), άλλοι στερούνται πληρότητας (Ιωαννίδης).

Επίσης ο Πέρεθ κόβει ελάχιστα, αλλά τουλάχιστον δημιουργεί, ενώ ο Κουρμπέλης τρέχει, αλλά είναι ελάχιστα παραγωγικός.

Τον Παναθηναϊκό εσχατως σηκώνουν στις πλάτες τους οι νεοαποκτηθέντες: ο Μαντσίνι και ο Ούγγρος με τα γκολ που πέτυχαν τις προηγούμενες αγωνιστικές έδωσαν πνοή στο κλαμπ κάτι που με την βελτίωση των τρεξιμάτων δημιουργεί προσδοκία.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version