Τσούτσικας σε Κετσετζόγλου: «Το ένα δοκάρι στο Βικελίδης ήταν κυρτό!» (vid)

Τσούτσικας σε Κετσετζόγλου: «Το ένα δοκάρι στο Βικελίδης ήταν κυρτό!» (vid)

Δεν ήταν προϊόν μοντάζ, όντως φάνηκε να υπάρχει θέμα στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο τέρμα που μπήκαν το γκολ του Οντουμπάτζο και εκείνο του Παλάσιος! 

Ο Παναθηναϊκός θα χει να περηφανεύεται πως φέτος, κέρδισε με γκολ σε εστία με «περίεργες» διαστάσεις στο γήπεδο δίχως να κάνει… ένσταση!

Ο Βάιος Τσούτσικας ανέφερε στον Κώστα Κετσετζόγλου πως υπήρχε θέμα με τη μία εστία στο «Βικελίδης»!




«Υπάρχουν και σε άλλα γήπεδα προβλήματα. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη την Κυριακή το ένα δοκάρι της εστίας στο Βικελίδης ήταν κυρτό!», ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

Ο κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ αιφνιδιάστηκε και ρώτησε αμέσως «Από πού προκύπτει ότι ήταν κυρτό;», «από φωτογραφία», η απάντηση!

Ακούστε παρακάτω:

YouTube video player

Νέο συμβόλαιο στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα.

Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ.

Exit mobile version