Παναθηναϊκός: Διπλό με πέντε κέρδη!
Με τρίποντο απόψε αυτονόητο είναι ότι κερδίζεις χρόνο, ηρεμία, αυτοπεποίθηση, συσπείρωση, ελπίδα.
Ο Μαντσίνι και ο Κλάινχάιλερ περιμένουν να μπουν στην εξίσωση, ο Πούχατς δείχνει καλός, ο Βαγιαννίδης αξιόπιστος, σου λείπει ένα βαρβάτο αποτέλεσμα για να ηρεμήσουν κάπως τα αποδυτήρια.
Πέρασες ξώφαλτσα να το πάρεις και στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Τούμπα στο κύπελλο (αχ, αυτά τα δοκάρια), δεν συνέβη, τώρα είσαι στα πατώματα αλλά ακόμα έχεις τις τύχες του πρωταθλήματος στα δικά σου χέρια.
Το ζητούμενο για το κλαμπ είναι να διατηρηθεί η «θυμωμένη» ψυχολογία, χωρίς ακρότητες όμως όπως του Μπαρτ Σένκεφελντ στο 0-3 με τον ΠΑΟΚ.
Ας θυμηθούμε την τσαμπουκαλίδικη εμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη, γεμάτη νεύρο και πάθος στη ρεβάνς του κυπέλλου, που μπορεί να λειτουργήσει ως καύσιμο για τη συνέχειααν τη μιμηθούν κι άλλοι. Μόνο έτσι μπορείς να πετάξεις από πάνω σου το πέπλο της εσωστρέφειας.
Οι υπερβάσεις τελείωσαν στον πρώτο γύρο, η σκληράδα χάθηκε, καιρός να ανακαλυφθεί ξανά.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πένθος για τον Αταμάν - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του
- Οριστικό: Σε αυτό το παιχνίδι επιστρέφει ο Κέντρικ Ναν!
- Το μεταγραφικό «μοντέλο» του Παναθηναϊκού - Οι κινήσεις που έρχονται
- Παναθηναϊκός: Τι σήμαινε ο πανηγυρισμός του Ταμπόρδα στο Καραϊσκάκη
- «Αυτόν τον παίκτη μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός, δεν ξέρω αν θα το κάνει»