Χιόνια στην Τρίπολη και παγετός! Οι συνθήκες για το Παναθηναϊκός-Αστέρας
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη όπου το βράδυ της Δευτέρας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Η ώρα έναρξης του αγώνα έχει οριστεί για τις 21.00.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo, τις πρωινές ώρες αναμένεται χιονόπτωση στην περιοχή, η οποία ωστόσο δεν θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του αγώνα.
Παρόλα αυτά, το βράδυ η θερμοκρασία θα θυμίζει… πολικές συνθήκες, καθώς η πρόγνωση αναφέρει ότι εν ώρα αγώνα οι βαθμοί δεν θα ξεπερνούν τους 3, με αίσθηση μηδενική.
Πρόκειται για θερμοκρασίες ιδιαίτερα «σκληρές» για τους παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν.
Δείτε την πρόγνωση για αύριο:


Βρετανικό ενδιαφέρον για Αϊτόρ – Πώς κινείται ο Παναθηναϊκός
Ο Αϊτόρ συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ισπανία και σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να μπει στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του.
Οι Πράσινοι περιμένουν τον Ισπανό ώστε να συζητήσουν και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ομάδα από τη Βρετανία (πιθανότατα από Championship ή Σκωτία) φαίνεται να έχει προσεγγίσει τον Αϊτόρ για το καλοκαίρι χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση λόγω αμφιβολιών για τον σοβαρό τραυματισμό του.
Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ως ξεκάθαρο στόχο να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ισπανού και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γερμανική «απόβαση» για Τεττέη – Ποια ομάδα στέλνει σκάουτερ με Ολυμπιακό
- Χάινς: «Αμφιλεγόμενη η επιλογή μου, θα ήθελα να δω τον Σλούκα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό»
- «Ο Βοτανικός δεν θα λέγεται Allianz - Έχει βρεθεί το όνομα του γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό «μπλοκ» αγώνων σε 29 μέρες και το σχέδιο Νίστρουπ
- Αλγόριθμος, Conference: Οι πιθανότητες για πρόκριση του Παναθηναϊκού σε TOP 24 και TOP 8