ΑΕΚ: «Ζορίζονται να βρουν ίχνος εύνοιας υπέρ της ΑΕΚ»

Γονατιά του Αθανασιάδη, δεν υπάρχει πέναλτι λέει ο διαιτητής (vid)

Η ΑΕΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη, ο οποίος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα στην OPAP Arena!

Οι «κίτρινοι», θυμίζουμε, στέκονται στη φάση του 52ου λεπτού από την αναμέτρηση της OPAP Arena, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αθανασιάδης βγήκε και έδιωξε με τη γροθιά την μπάλα, αλλά βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι τον Φαμπιάνο, που σωριάστηκε στο έδαφος.

Από την «Ένωση», λοιπόν, αναρωτιούνται καταρχήν «αν η ανακοίνωση του Άρη εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή… εδώ γύρω», ενώ σχολιάζουν και όσα είπε ο μέχρι πρόσφατα εν ενεργεία διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος, πλέον, είναι τηλεκριτικός διαιτησίας στο OPEN και υπογράμμισε πως κακώς δεν δόθηκε το πέναλτι.

«Είναι απορίας άξιο», λένε στην ΑΕΚ, «πώς ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τέτοια ελλιπή γνώση των κανονισμών, σφύριζε σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια».

Επίσης, τονίζεται για την ανακοίνωση του Άρη: «Όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις, για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν, γιατί υπάρχουν πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Το μόνο, που έχει ενδιαφέρον και αναρωτιόμαστε, είναι αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News