Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει ως 2ος στη βαθμολογία κόντρα στην Τρίπολη!
Οι αλλαγές στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού «τοποθετούν» το ματς του Τριφυλλιού με την Τρίπολη τελευταίο στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής, οπότε, αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Άρη, θα βρεθεί προσωρινά πρώτη στη βαθμολογία!
Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ενδέχεται το Τριφύλλι να «πέσει» από την κορυφή της βαθμολογίας, έστω και για ένα 24ωρο(!).
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 19:15 τον Άρη στην Αγια-Σοφιά. Αν η Ένωση καταφέρει να πάρει το παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους» (μεσοβδόμαδα θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στο Βικελίδης, ενώ η ΑΕΚ έχει καθαρίσει με τον Πανσερραϊκό), τότε, θα βρεθεί στην 1η θέση και στο +2 από τον Παναθηναϊκό.
Οι «πράσινοι» αγωνίζονται μια μέρα μετά, τη Δευτέρα στις 21:00 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και είναι πιθανό να ριχτούν στη μάχη όντας… δεύτεροι στη βαθμολογία!
Καταλαβαίνει κανείς πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς με την πίεση προς τους ποδοσφαιριστές να αυξάνεται κι άλλο!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει οικονομικά τον Μπογκντάνοβιτς - «Χαρτί» ο Ομπράντοβιτς» (vid)
- «Τα προηγούμενα χρόνια έβλεπες έναν παραλογισμό - Αυτό άλλαξε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ετοιμάζει προσφορά για τον Ρίκι Ρούμπιο ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Θέλουν με... τρέλα Παναθηναϊκό οι Φαν Ντρόγκελεν και Κρίστιανσεν - Τι ισχύει για Γένσεν
- Βόμβα: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Τζίγκερ - Η ομάδα που αναλαμβάνει και ο προπονητής