Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Και στο τέλος… παραμένει αήττητος ο Παναθηναϊκός!

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις… τουλάχιστον κοίταξε να μη χάσεις. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν απείρως πιο προβληματικοί σε σχέση με τη Νίκαια παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 9ο λεπτό λόγω της σωστής αποβολής του Γιοχού. Το γκολ του «ήρωα» Ιωαννίδη στο τελικό «ταμείο» της αγωνιστικής ημέρας έφερε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο Τριφύλλι που παρέμεινε σε απόσταση… δύο αγώνων από την ΑΕΚ.




Αλμπέρτο Μπρινιόλι (4/10): «Θεατής» στον αγώνα. Δέχθηκε γκολ από τον Λάρσον στη μοναδική φάση του ΟΦΗ στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση..




Σένκεφελντ – Μάγκνουσον (6/10): Θετικοί και οι δύο στόπερ του Παναθηναϊκού, το γκολ δεν προέρχεται εντός του χώρου ευθύνης τους, δεν απέφυγαν κάποια λάθη.

Χουανκάρ (6/10): Χάνει τον Λάρσον στο 0-1 του ΟΦΗ. Του ανατέθηκε να παίξει μόνος του τη γραμμή για να συγκλίνει ο Μπερνάρ προς τον άξονα. Είχε ορισμένες εξαιρετικές σέντρες, αλλά η αστοχία βάρεσε… κόκκινο ξανά για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ξέμεινε από δυνάμεις και αντικαταστάθηκε από τον Γιοβάνοβιτς για την είσοδο του Σάντσες στο 83′.

Γιάννης Κώτσιρας (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ που επιτρέπει από τη μεριά του να βγει η σέντρα για το γκολ του ΟΦΗ στο 59′. Είχε ορισμένες εμπνεύσεις στο πρώτο μέρος στο επιθετικό κομμάτι, του παρουσιάστηκε και μια καλή ευκαιρία να σκοράρει, όμως, δεν έπιασε γεμάτα τη μπάλα.

Ρούμπεν Πέρεθ (5/10): Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Ισπανός με αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Δημήτρης Κουρμπέλης (4/10): Δεν κατάφερε να βοηθήσει το Τριφύλλι ο «αρχηγός» και… φώναζε εξ αρχής πως ήταν ο πρώτος παίκτης που θα έπρεπε να αλλάξει ο Γιοβάνοβιτς στο β’ ημίχρονο. Μοιραία αυτό συνέβη μετά την επίτευξη του τέρματος από τον ΟΦΗ στο 60ό λεπτό για το πέρασμα του Ιωαννίδη στο ματς.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (7/10): Ο μοναδικός διασωθέντας από την τριάδα στο κέντρο του Παναθηναϊκού. Μοίρασε ασίστ στον 90+7 στον Ιωαννίδη για το 1-1.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (4/10): Κακός… οιωνός για τον Παναθηναϊκό τα δοκάρια του «Τούκου»! Και στη Νίκαια… αλλά και στη Λεωφόρο με τον ΟΦΗ ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντινές αποστάσεις. Γενικότερα, είναι «ντεφορμέ» και επιβάλλεται να επιστρέψει άμεσα στα γνωστά του στάνταρντ.




Μπερνάρ Ντουάρτε (6,5/10): Ο Βραζιλιάνος ήταν κινητικός και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια. Είχε μια ωραία μπαλιά στον Παλάσιος στο πρώτο μέρος, όμως, ο τελευταίος δεν έστειλε τη μπάλα προς την εστία του Μανδά. Είχε… διπλό ρόλο στην αναμέτρηση, τόσο προς τον άξονα σαν «10άρι», ενώ προσέφερε και βοήθειες στον Χουάνκαρ.




Αντράζ Σπόραρ (6/10): Κερδίζει την αποβολή του Γιόχου στο 9ο λεπτό κι αυτό ήταν το μοναδικό «όφελος» που αποκόμισε από εκείνον, το Τριφύλλι. Στο φινάλε του πρώτου μέρους έπιασε μια εντυπωσιακή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ.




Φώτης Ιωαννίδης (9/10): Τι πρωτάθλημα κάνει ο άνθρωπος! Κερδισμένο πέναλτι με τον Ολυμπιακό, γκολ με τον Παναιτωλικό, γκολ με τον Ατρόμητο, συμμετοχή στο γκολ με τον Ιωνικό, γκολ στο 90+7 με τον ΟΦΗ. Ο Ιωαννίδης κρατά με μανία… το «τρένο» στις ράγες!




Μπένιαμιν Βέρμπιτς (4/10): Δεν συνεισέφερε κάτι στο 15λεπτο που αγωνίστηκε ο Σλοβένος, ο οποίος ήταν φανερά επηρεασμένος από την αποχή διάρκειας μισού μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.




Γιώργος Βαγιαννίδης (7/10): Έδωσε άλλη… πνοή στην επίθεση του Παναθηναϊκού στη θέση του «Τούκου» του οποίου η απόδοση είχε πέσει κατακόρυφα. Δοκίμασε και ένα καλό σουτ στο 7λεπτο που αγωνίστηκε (συν τις καθυστερήσεις) με τον Μανδά να αποκρούει…




Φακούντο Σάντσες (-): Μπήκε αναγκαστικά στη θέση του Χουάνκαρ!

Exit mobile version