Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Έχασαν το πριμ οι παίκτες του Τριφυλλιού

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει απόψε το βράδυ (21:30) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ για τη 15η αγωνιστική της Super League, ψάχνοντας το τρίποντο της νίκης μετά το «στραβοπάτημα» της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Ιωνικό.

Σε γεμάτες εξέδρες η αναμέτρηση, με την «πράσινη» ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει sold-out, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτεί ο άλλοτε επιθετικός της ομάδας, Τζιμπρίλ Σισέ, για την προσφορά του στον σύλλογο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει πρωτοπόρος και μοναδική αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (12 νίκες, 2 ισοπαλίες), όμως η βαθμολογική απώλεια στη Νίκαια επέτρεψε στην ΑΕΚ να μειώσει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στους έξι βαθμούς και δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην αποψινή αναμέτρηση.

Δείτε την πράσινη ενδεκάδα:

Δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν

Βλέποντας την εικόνα του πρωταθλήματος το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα και κανέναν να φοβηθεί πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό.

Σύμφωνοι, η ΑΕΚ είναι δυνατή, έχει το πλεονέκτημα της ώθησης που της δίνει η έδρα της, διοίκηση που είναι στα κόλπα, αλλά σας έχει πείσει εσάς ότι είναι τόσο ανώτερη που οι άνθρωποί της να πανηγυρίζουν (!) στο -8 και να λένε μεγάλα λόγια για το τρόπαιο όντας στο -6; Το τριφύλλι έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο συγκριτικά με την περσινή περίοδο που το πέρασε ως και ο Άρης στη βαθμολογία.

Αρχικά βελτίωσε την αμυντική του συμπεριφορά. Κατόπιν απέδειξε πως είναι έτοιμο να κερδίσει τα παιχνίδια που πέρυσι δεν ήξερε πώς να τα διαχειριστεί. Μιλάμε για τα ματς εκτός Λεωφόρο που στοίχισαν στο να βρεθείς στο -22 από τον πρώτο. Ε, απ΄ όλους αυτούς τους πόντους τη διαφοράς τους 15 η ομάδα τους πέταξε στην επαρχία.

Ο Παναθηναϊκός έχει σαν τεράστιο πλεονέκτημα πως η φετινή σεζόν είναι συνέχεια της προηγούμενης. Υπάρχει μία καλή δουλειά πίσω στην οποία έχουν γίνει προσθήκες για να εξελιχτεί…

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version