Παναθηναϊκός: «Κίνδυνος» με Κουρμπέλη, Μπερνάρ, Τσερίν και Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: «Κίνδυνος» με Κουρμπέλη, Μπερνάρ, Τσερίν και Χουάνκαρ

Στον Παναθηναϊκό τέσσερις παίκτες του ρόστερ του βρίσκονται αντιμέτωποι με το να δεχθούν τιμωρία μίας αγωνιστικής, καθώς είναι στο όριο να συμπληρώσουν κίτρινες κάρτες.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να έχουν τέσσερις παίκτες του Τριφυλλιού το επόμενο διάστημα, καθώς κινδυνεύουν να εκτίσουν ποινή σε περίπτωση που δεχθούν μία ακόμη κίτρινη κάρτα. Ο λόγος γίνεται για τους Χουάνκαρ, Δημήτρη Κουρμπέλη, Άνταμ Τσερίν και Μπερνάρ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος δέχθηκε μια χαζή κίτρινη κάρτα στη Νεάπολη για αψιμαχία που είχε με τον Ελευθεριάδη. Έτσι, ο Έλληνας μέσος του Τριφυλλιού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και μπήκε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που κινδυνεύουν να τιμωρηθούν.

Στην ίδια μοίρα με τρεις κίτρινες κάρτες τη φετινή σεζόν βρίσκονται και οι Χουάνκαρ, Τσερίν, Μπερνάρ με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να έχει μπροστά του πρόγραμμα-φωτιά με το πρώτο πιο δύσκολο κι απαιτητικό ματς απ’ όσα αναμένονται να είναι αυτό με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Αυτό σημαίνει πως οι πράσινοι δεν έχουν τη δυνατότητα να χάσουν με κίτρινες κάρτες σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ήδη ένας ποδοσφαιριστής των πράσινων έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες κι αναμένεται να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Ισπανό μέσο Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος είναι και πολύ σημαντικός για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού διότι κινεί τα νήματα στο κέντρο της ομάδας.

Τέλος, να θυμίσουμε πως βάσει κανονισμών αν ένας ποδοσφαιριστής συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να απουσιάσει σ’ ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του. Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο εκάστοτε προπονητής διαλέγει όποιο ματς θέλει, προκειμένου ο παίκτης του να εκτίσει την ποινή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News