Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιάχανμπακς όπως Σεπφ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιάχανμπακς όπως Σεπφ

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει πάψει εδώ και αρκετό καιρό να απασχολεί τους πράσινους, οι οποίοι σκανάρουν την αγορά και κοιτάζουν για εναλλακτικές λύσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του όλον αυτόν τον καιρό δουλεύουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό και να τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του. Στη λίστα φυσικά και υπάρχουν διάφορα ονόματα και μάλιστα με ορισμένα εξ’ αυτών έχουν υπάρξει κι επαφές.

Ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς είναι μέσα στους παίκτες που όχι μόνο ήταν στην πράσινη λίσα αλλά που παράλληλα υπήρξαν επαφές προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα. Ωστόσο όπως φαίνεται από τις νέες πληροφορίες που προκύπτουν, ο Παναθηναϊκός έχει πάψει εδώ κι έναν μήνα περίπου να ασχολείται με την περίπτωσή του.

Ένα από τα βασικά στοιχεία που εξετάζει σ’ έναν ποδοσφαιριστή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να έρθει στο σύλλογο είναι και η θέλησή του να παίξει για την ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός έχει τονίσει άπειρες φορές πως αποτελεί πολύ σημαντικό κριτήριο για όλους το να θέλει ο ποδοσφαιριστής να έρθει στον Παναθηναϊκό κι όχι να έρχεται αναγκαστικά επειδή δε βρίσκει κάτι καλύτερο.

Στην περίπτωση του Ιρανού εξτρέμ τα πράγματα άλλαξαν πλεύση κι οι πράσινοι έπαψαν να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Συγκεκριμένα ο Γιάχανμπακς αποφάσισε πως επιθυμεί την παραμονή του στο Ρότερνταμ, ενώ παράλληλα ανεξάρτητα από το αν αυτό θα γίνει ή όχι κι ο ίδιος δεν ψηνόταν να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Κάπως έτσι οι πράσινοι αποφάσισαν να… παγώσουν την περίπτωσή του και να σκανάρουν ξανά την αγορά, προκειμένου να βρουν άλλες λύσεις για τη θέση του εξτρέμ. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως η περίπτωση του Ιρανού θυμίζει εκείνη του Αυστριακού Αλεσάντρο Σεπφ. Συγκεκριμένα ο ίδιος δεν ήθελε το καλοκαίρι να έρθει στο σύλλογο και έριξε γέφυρες μόνο όταν δεν έβρισκε κάτι άλλο που να τον ικανοποιεί.

Ωστόσο για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Αυστριακός μέσος είχε αποφασίσει πως θα έρθει σ’ αυτόν, η υπόθεση είχε τελειώσει κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ήδη στρέψει το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις. Έτσι, για την ιστορία ο Σεπφ πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι σε ομάδα του Καναδά!

Γιοβάνοβιτς: «Επικίνδυνος ο ΟΦΗ – Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στη Νίκαια»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, υπογραμμίζοντας πως οι Κρητικοί είναι ικανοί να κάνουν τη… ζημιά στο ανοιχτό γήπεδο.

Aναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στη CosmoteTV στη pre game εκπομπή του αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό η ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρίες για να “καθαρίσει” το ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια έλειψε αυτοσυγκέντρωσης στην μοναδική φάση του αντιπάλου στο παιχνίδι.

Υπήρχε, μια χαλαρότητα και μια επιθυμία να βγούμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, χάνοντας κάπως τη συγκέντρωση μας στο ανασταλτικό κομμάτι» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς:

«Είναι μια ομάδα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον πρώτο γύρο με τραυματισμούς και έλλειψε ο ρυθμός από κάποιους παίκτες, αλλά παραμένει μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που πέρυσι έκαναν εξαιρετική πορεία. Επίσης είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας και μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν της δώσεις χώρους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News