Σε κάθε μεταγραφική περίοδο θα ακούμε... για τη διοίκηση και τον Ιβάν!

«Κάποιος άλλος προπονητής θα εκμεταλλευόταν τη διάθεση του Αλαφούζου»

Κουραστικό καταντάει κάθε Ιανουάριο και καλοκαίρι να διαβάζουμε για «τη διοίκηση που δεν ρίχνει λεφτά» και «τον Γιοβάνοβιτς που δεν θέλει παίκτες!». Τόσο κουραστικό που σου προκαλεί την απορία, πόσο πιο λιανά να το κάνει ο Σέρβος προπονητής για τη διαδικασία των μεταγραφών!

Ήρθε – κακή ώρα – αυτή η ισοπαλία με τον Ιωνικό και μερικοί φίλοι της ομάδας ανησύχησαν, ίσως, υπερβολικά, επειδή η ΑΕΚ μείωσε στο -6. Από τα «πορόμ πομ πομ», άρχισε η γκρίνια με το ρεκόρ της ομάδας στο «12-2-0» στο πρωτάθλημα. Απίστευτο και όμως ελληνικό.

Τι διαβάζουμε ξανά. «Ο Αλαφούζος δεν βάζει λεφτά, ο Γιοβάνοβιτς δεν αγοράζει παίκτες ή ότι θα αγοράσει πάλι την τελευταία μέρα των μεταγραφών!».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε αναλυτικότατα τη φιλοσοφία του γύρω από τις μεταγραφές και να δει κανείς με ψυχραιμία τι έχει πετύχει σε κάθε «παράθυρο», θα διακρίνει εμφανώς πόση μεγάλη πρόοδος υπάρχει!

Δεκτό να υπάρξει ανησυχία το πρώτο 6μηνο ή το πρώτο καλοκαίρι της παρουσίας του Γιοβάνοβιτς (διότι πιθανώς να μην είχε αντιληφθεί τον τρόπο δουλειάς του), αλλά το να νιώθει κανείς το ίδιο… μάγκωμα στο μεταγραφικό, ακούγεται κάπως παράλογο!




Στις τρεις μεταγραφικές περιόδους που διανύσαμε…

Καλοκαίρι του 2021: Μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Παναθηναϊκού. Αποκτήθηκαν οι Παλάσιος, Κώτσιρας, Μπρινιόλι και Πέρεθ που αποτελούν μέχρι και σήμερα, βασικές και αναντικατάστατες μονάδες.

Ιανουάριος του 2022: Αποκτήθηκε ο ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόταν (σ.σ Γκατσίνοβιτς) για να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους.

Καλοκαίρι του 2022: Η δυναμική της ομάδας «απογειώθηκε» με την έλευση σπουδαίων ονομάτων, όπως οι Σπόραρ, Μπερνάρ και Βέρμπιτς, ενώ βγήκε «λίρα εκατό» ο Τσέριν.

Ιανουάριος του 2023: Λίγες ημέρες υπομονή!

Υ.Γ Ο σύλλογος έχει μπει στη λογική να αφήνει και κάτι στην… άκρη. Δηλαδή, δεν θα ξοδέψει όλα τα χρήματα από την πώληση του Αλεξανδρόπουλου στο ίδιο «παράθυρο».

Ο Παναθηναϊκός βγάζει πλέον, υγεία γιατί ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και το πρόσημο στα λεφτά είναι στο «συν» και όχι στο «πλην». Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι ευκαιρίες θα δώσει η αγορά ανά πάσα στιγμή και το Τριφύλλι θα πρέπει να έχει «χρυσό» στα χέρια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News