Μάνατζερ Παλάσιος: Πήρε θέση για το μέλλον του «Τούκου»!

Το τρικ στο δεύτερο γκολ του Παλάσιος που λίγοι κατάλαβαν!

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Παλάσιος, Κάρλος Γκρανέρο, αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κόλο – Κόλο για τον πελάτη του.

Ο μάνατζερ του «Τούκου», Κάρλος Γκρανέρο, σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή, οπότε υποθετικά δεν μπορεί να γίνει καμία ουσιαστικά κουβέντα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Προφανώς, αν αληθεύει, το ενδιαφέρον της Κόλο-Κόλο είναι μια προοπτική που θα μας ενδιέφερε, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για υποθέσεις. Δεν υπήρξε τίποτα επίσημο, καμία εκδήλωση ότι το ενδιαφέρον είναι αληθινό. Έχω ακούσει κάποιες φήμες, αλλά δεν έχω έρθει σε επαφή με κάποιον από τον σύλλογο».

Για την πιθανότητα μεταγραφής του Παλάσιος στην Κόλο-Κόλο: «Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος παίζει στο Copa Libertadores. Η Κόλο-Κόλο είναι ένας ελκυστικός προορισμός για κάθε παίκτη».

Μοίρασαν χαμόγελα, δώρα και αισιοδοξία

Παραμονές των Χριστουγέννων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής του «Μητέρα».

Οι παίκτες του Τριφυλλιού που εκπροσώπησαν όλη την ομάδα, έφεραν νωρίτερα τα Χριστούγεννα στους μικρούς ασθενείς που δυστυχώς περνούν αυτές τις ημέρες στο «Μητέρα».

Ο Ρουμπέν Πέρεθ, ο Γιούρι Λοντίγκιν και ο Γιώργος Βαγιαννίδης μοίρασαν απλόχερα δώρα, χαμόγελα και αισιοδοξία στους μικρούς ήρωες, οι οποίοι έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές που πέρασαν με τους τρεις άσους της ομάδας αλλά και με τον μοναδικό Πανάθα, την αγαπημένη μασκότ του Τριφυλλιού.

Τα παιδικά χαμόγελα και οι στιγμές ξεγνοιασιάς ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!

Το προσωπικό του «Μητέρα» ευχαρίστησε θερμά την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού για την παρουσία της και ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο διάστημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News