Να διαφυλαχθούν οι ανάσες των βασικών ενόψει πλέι-οφ!

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Σπόραρ, Βέρμπιτς, Σένκεφελντ

Ενόψει β΄ γύρου ξέρει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι πρέπει να “ανοίξει” το rotation.

Οι ανάσες των βασικών θα χρειαστούν στα πλέι-οφ όπου θα κριθούν τα πάντα με τα ντέρμπι να ακολουθούν το ένα μετά το άλλο.

Π.χ απορήσαμε που στη Νίκαια δεν έπαιξε ο Ενις Τσοκάι. Τα φυσικά εργαλεία του σε συνδυασμό με την αθλητική του ικανότητα δίνουν μια καλή βάση στο coaching staff των κυπελλούχων.

Ο Αλβανός είναι ένας μέσος που “μικραίνει” το γήπεδο με τη παρουσία του στην επίθεση του αντιπάλου όντας επιδραστικός όταν η μπάλα “ταξιδεύει” και αποφασίσει να πάει πάνω της.

Τα “σιδερένια” πόδια του είναι τεράστιο “συν” στο φυσικό του πακέτο και αποτελούν μαζί με το timing στο μαρκάρισμα, τη βάση για τα μεγαλύτερα αγωνιστικά του προσόντα: την ένταση και την σφοδρή του επιθυμία να πάει πάνω σε μπάλα/αντίπαλο με αποφασιστικότητα.

Νομίζουμε ότι στο τέλος του προηγούμενου αγώνα με τον Ιωνικό κι ο ίδιος ο κόουτς θα είχε μετανιώσει με την επιλογή να μην του δώσει λεπτά απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος τον οποίο είχες βάλει στα σκοινιά και σφυροκόπαγες όσο περνούσε ο χρόνος με την αδράνεια του τελευταίου 20λεπτου να πληρώνεται ακριβά, ακριβώς επειδή έλειπαν τα παιδιά που θα έδιναν σφυγμό, καλύτερα τρεξίματα και πίεση στην προσπάθεια του Ιωνικού να φέρει το τόπι στα καρέ του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Δημήτρης Στρατής

Πρόεδρος κρέμασε το δελτίο παίκτη που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό!

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Πιερ Λοχτ έστειλε στη β’ ομάδα τον Σελίμ Αμαλάχ που συνδέθηκε μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός που άρχισε σε τέσσερα παιχνίδια Μουντιάλ βασικός αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Γι’ αυτό ο επικεφαλής της ομάδας αποφάσισε πλέον ο παίκτης να προπονείται με τη β’ ομάδα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Het Laatste Niews:

«Δεν θα κάνουμε κάτι για να αυξήσουμε την εμπορική αξία των παικτών που θα φύγουν ως ελεύθεροι. Δεν θα κάνουμε τη βρώμικη δουλειά για άλλες ομάδες. Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να τους αφήσουμε να αγωνιστούν, αλλά θα έστελνε επικίνδυνο μήνυμα. Το να αποδεχθούμε ότι μπορούν να αγωνιστούν και μετά να φύγουν ως ελεύθεροι θα είναι ο θάνατος του συλλόγου.»

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε σε χρήματα για Κάουλι, «χρυσό» θέλουν οι Βούλγαροι!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να παλεύουν την περίπτωση του Κάουλι Ολιβέιρα ο οποίος είναι η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την μεσαία γραμμή.

Στην υπόθεση του Βραζιλιάνου, ο παίκτης πιέζει την Λουντογκόρετς ώστε να έρθει στο Τριφύλλι ενώ από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του αλλά οι Βούλγαροι αποδεικνύονται σκληρό καρύδι.

Πιο συγκεκριμένα ζητούν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου μέσου.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αλλά ταυτόχρονα και εξίσου δύσκολη με τους Πράσινους να κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News