Παναθηναϊκός: Ανέβηκε σε χρήματα για Κάουλι, «χρυσό» θέλουν οι Βούλγαροι!

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε σε χρήματα για Κάουλι, «χρυσό» θέλουν οι Βούλγαροι!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να παλεύουν την περίπτωση του Κάουλι Ολιβέιρα ο οποίος είναι η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την μεσαία γραμμή.

Στην υπόθεση του Βραζιλιάνου, ο παίκτης πιέζει την Λουντογκόρετς ώστε να έρθει στο Τριφύλλι ενώ από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του αλλά οι Βούλγαροι αποδεικνύονται σκληρό καρύδι.

Πιο συγκεκριμένα ζητούν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου μέσου.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αλλά ταυτόχρονα και εξίσου δύσκολη με τους Πράσινους να κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα ντυθεί στα πράσινα ο Τζάχανμπακς

Μπορεί να κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα για την Αλιρέζα Τζάχανμπακς και τον Παναθηναϊκό όμως η αλήθεια είναι ότι  το Τριφύλλι έχει «παγώσει» τις επαφές εδώ και μια εβδομάδα με την πλευρά του παίκτη.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο παίκτης θέλει να παραμείνει σε πρώτη φάση στη Φέγενορντ και να παλέψει για να κερδίσει θέση στο ρόστερ.

Για να προχωρήσει στο μέλλον η υπόθεσή του θα πρέπει ο ίδιος να αλλάξει τη στάση του και να δείξει  πως θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει παίκτες που να τους αρέσει η προοπτική του Παναθηναϊκού και όχι να έρχονται απλά για να βρουν ένα καλό συμβόλαιο.

Άλλωστε οι Πράσινοι έχουν καεί πολλές φορές στο παρελθόν με τέτοιου είδους παίκτες οι οποίοι ήρθαν και δεν πρόσφεραν τίποτα στο Σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Η διπλή ανανέωση που «καίει»

Ο Παναθηναϊκός μετά τις ανανεώσεις των Σένκεφελντ και Πέρεθ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ και τους Αϊτόρ και Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με την livesport, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν έχουν σταματήσει τις συζητήσεις παρότι μεσολάβησαν τα Χριστούγεννα.

Τόσο για τις ανανεώσεις, με τους εκπροσώπους των Αϊτόρ και Κουρμπέλη, όσο και για τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Πάντως, παραμένει άγνωστο εάν θα κλείσει κάποιο «μέτωπο» πριν την Πρωτοχρονιά με τους δύο παίκτες να μπορούν από 1/1/23 να διαπραγματευτούν με όποιο Σύλλογο επιθυμούν!

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ίσως δεν ξεκινήσει βασικός

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και μάλιστα θα είναι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει 100% βασικός καθώς προέρχεται από μία ελαφριά μορφή θλάσης και πάντα υπάρχει ο φόβος της υποτροπής.

Έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ίσως επιλέξει να προφυλάξει τον Σλοβένο εξτρέμ καθώς έρχονται πολλά και κρίσιμα παιχνίδια το επόμενο διάστημα.

Αν ο Βέρμπιτς δεν ξεκινήσει τότε θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης στο κέντρο και ο Μπερνάρ θα καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News