Μάνατζερ Τζάχαμπανκς: «Υπάρχει ενδιαφέρον από έναν ακόμα ελληνικό Σύλλογο εκτός του Παναθηναϊκού»

Μάνατζερ Τζάχαμπανκς: «Υπάρχει ενδιαφέρον από έναν ακόμα ελληνικό Σύλλογο εκτός του Παναθηναϊκού»

«Φωτιές» άναψε το πρωί της Τρίτης (27/12) δημοσίευμα ιστοσελίδας στο Ιράν σύμφωνα με το οποίο τρεις ελληνικές ομάδες  έχουν καταθέσει προτάσεις στον Αλιρέζα Γιάχανμπακς κι είναι έτοιμες να καλύψουν τα «θέλω» της Φέγενορντ για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

Το  SDNA επικοινώνησε με τον agent Αμίρ Χασεμί κι εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πράγματι επιβεβαίωσε το νέο ελληνικό ενδιαφέρον για τον Γιάχανμπακς κι από άλλη ομάδα πλην του Παναθηναϊκού.

«Υπάρχει ένας ακόμα ελληνικός σύλλογος εκτός από τον Παναθηναϊκό που ενδιαφέρεται για τον Αλιρέζα, μαζί επίσης με ομάδες από τις ΗΠΑ και την Γερμανία» τόνισε ο μάνατζερ του Γιάχανμπακς, αποφεύγοντας πάντως να κατονομάσει την ομάδα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο μεγάλος κίνδυνος και ο σκοπός

Στον Παναθηναϊκό όλα περιστρέφονται γύρω από τις μεταγραφές καθώς η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση.

Πιο, συγκεκριμένα οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε τουλάχιστον τρεις προσθήκες (χαφ, εξτρέμ, αριστερό μπακ) ώστε να αντέξουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση, το Τριφύλλι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί όρθιο καθώς από δω και πέρα οι αγώνες θα είναι συνεχείς και πολλοί.

Βέβαια είναι δεδομένο ότι θα γίνουν μεταγραφές όμως πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και το πότε θα γίνουν οι κινήσεις.

Και αυτό γιατί ο Ιανουάριος είναι γεμάτος από πολλά και δύσκολα παιχνίδια όπου αν οι Πράσινοι δεν ανταπεξέλθουν τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη συνέχεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό και όχι πάλι τελευταία στιγμή καθώς τότε μπορεί να έχει χαθεί πολύ έδαφος.

Ακόμα, από τον Σύλλογο βγαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αργεί να αποφασίσει για τους παίκτες που θα έρθουν καθώς θέλει να κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Σέρβος προπονητής θα φέρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν την διαφορά και να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News