Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο μεγάλος κίνδυνος και ο σκοπός

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Ιβάν δεν έχει ονόματα και αποδοχές

Στον Παναθηναϊκό όλα περιστρέφονται γύρω από τις μεταγραφές καθώς η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση.

Πιο, συγκεκριμένα οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε τουλάχιστον τρεις προσθήκες (χαφ, εξτρέμ, αριστερό μπακ) ώστε να αντέξουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση, το Τριφύλλι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί όρθιο καθώς από δω και πέρα οι αγώνες θα είναι συνεχείς και πολλοί.

Βέβαια είναι δεδομένο ότι θα γίνουν μεταγραφές όμως πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και το πότε θα γίνουν οι κινήσεις.

Και αυτό γιατί ο Ιανουάριος είναι γεμάτος από πολλά και δύσκολα παιχνίδια όπου αν οι Πράσινοι δεν ανταπεξέλθουν τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη συνέχεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό και όχι πάλι τελευταία στιγμή καθώς τότε μπορεί να έχει χαθεί πολύ έδαφος.

Ακόμα, από τον Σύλλογο βγαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αργεί να αποφασίσει για τους παίκτες που θα έρθουν καθώς θέλει να κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Σέρβος προπονητής θα φέρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν την διαφορά και να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό.

Ενδεκάδα με ΟΦΗ: Ένα δίλημμα για τους 11 του Παναθηναϊκού

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή ή μη του Μπένιαμιν Βέρμπιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Σλοβένος μπήκε σε φουλ ρυθμούς και μένει να φανεί αν ο Γιοβάνοβιτς αποφασίσει τελικά να του δώσει φανέλα βασικού μετά από το μικρό διάστημα αποχής.

Αν ο Βέρμπιτς αγωνιστεί, τότε, η επίθεση του Παναθηναϊκού θα περιλαμβάνει τον Μπερνάρ σε ρόλο 10αριού, τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης και τον Παλάσιος ως έτερο εξτρέμ από τα δεξιά.

Αν δεν μπει από την αρχή ο Σλοβένος, υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε θα ακολουθηθεί η συνταγή του Ιωνικού (με Βαγιαννίδη εξτρέμ, Μπερνάρ «10» που … οργίασε), είτε θα χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και το κέντρο θα ενισχυθεί με τον Κουρμπέλη δίπλα στους Πέρεθ και Τσέριν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Σε αυτή είναι οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Τερεζίου».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News