Ετσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ!

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Αστέρας: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/12, 21:30) τον ΟΦΗ για την 15η αγωνιστική της Super League.

Oι Πράσινοι μετά την απώλεια βαθμών στη Νίκαια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2022 μπροστά στο κόσμο τους.

Για να το πετύχουν όμως αυτό θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στη ομάδα της Κρήτης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι 10 από τους 11 είναι σίγουροι και εκκρεμεί μόνο μία θέση που εξαρτάται από τον Βέρμπιτς.

Εφόσον ο Σλοβένος είναι οκ και ξεκινήσει θα δούμε την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Βόλο για το Κύπελλο ενώ σε αντίθετη περίπτωση τη θέση του θα πάρει ο Κουρμπέλης.

Έτσι, το Τριφύλλι θα παραταχθεί με τους Μπρινιόλι κάτω από την εστία, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρα στην άμυνα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν στο κέντρο ενώ ο Μπερνάρ θα είναι στα αριστερά, δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σπόραρ.

Αν τελικά ξεκινήσει ο Βέρμπιτς, τότε ο Μπερνάρ θα περάσει στη μεσαία γραμμή και ο Σλοβένος θα πάρει την θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News