Ενδεκάδα με ΟΦΗ: Ένα δίλημμα για τους 11 του Παναθηναϊκού

Μπερνάρ: «Αποφύγαμε τον επικίνδυνο δρόμο...» - Οι ατάκες για Ολυμπιακό και Γιοβάνοβιτς

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή ή μη του Μπένιαμιν Βέρμπιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Σλοβένος μπήκε σε φουλ ρυθμούς και μένει να φανεί αν ο Γιοβάνοβιτς αποφασίσει τελικά να του δώσει φανέλα βασικού μετά από το μικρό διάστημα αποχής.

Αν ο Βέρμπιτς αγωνιστεί, τότε, η επίθεση του Παναθηναϊκού θα περιλαμβάνει τον Μπερνάρ σε ρόλο 10αριού, τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης και τον Παλάσιος ως έτερο εξτρέμ από τα δεξιά.

Αν δεν μπει από την αρχή ο Σλοβένος, υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε θα ακολουθηθεί η συνταγή του Ιωνικού (με Βαγιαννίδη εξτρέμ, Μπερνάρ «10» που … οργίασε), είτε θα χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και το κέντρο θα ενισχυθεί με τον Κουρμπέλη δίπλα στους Πέρεθ και Τσέριν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Σε αυτή είναι οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Τερεζίου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News