Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΟΦΗ - Εκτός ο Καμπετσής

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Τερεζίου.

Παναθηναϊκός: Απαραίτητος ο καλός Τσέριν

Απαραίτητη για την ομάδα η καλή κατάσταση του Ανταμ Τσέριν. Είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης για να παίξει στο 8, αλλαγή δεν υπάρχει τώρα

που χάθηκε ο Τρουιγέ, εκτός κι αν ο Ιβάν αρχίσει τις αλχημείες πότε με τον Κουρμπέλη και πότε με τον Μπερνάρ. Όταν ο Σλοβένος έχει κέφια, ο πρωτοπόρος είναι άλλη ομάδα. Είναι σαν να παίζει με χαφ περισσότερο.

Έχει καλύτερο έλεγχο στο παιχνίδι του αντιπάλου και πιο ασφαλή κυκλοφορία μπάλας. Είναι απαραίτητο για να βγει η τακτική και να μην είναι στατικός ο Παναθηναϊκός να παίζει καλά ο μικρός.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ είναι αυτός που με την ταχύτητα του μυαλού του κυρίως, τις παγίδες που στήνει στον αντίπαλο, το κάθετο παιχνίδι του (σε ότι αφορά τις κινήσεις κι όχι τις μπαλιές που μοιράζει), τα φάουλ που κερδίζει, κάνει την διαφορά στην τακτική.

Παίζοντας ψηλά, έχει την δυνατότητα να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή, να πιέσει την προσπάθεια αρχικής ανάπτυξης του αντιπάλου, να κλέψει μπάλα και φυσικά να συνεχίσει και να τελειώσει την ενέργεια του αν και στο τελευταίο επιδέχεται βελτίωσης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News