«Τέσσερα ματς φωτιά που ίσως κρίνουν ολόκληρη τη σεζόν»

Παναθηναϊκός: Μας ομορφαίνει ξανά τις μέρες μας!

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μοιρώτσος, γράφει μέσα από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για τα τέσσερα παιχνίδια-φωτιά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός και μπορεί να κρίνουν όλη τη σεζόν του.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ιωνικό πέταξε δύο βαθμούς και επέτρεψε στην ΑΕΚ να μειώσει τη διαφορά στους έξι πόντους. Πλέον ο στόχος που είχε το Τριφύλλι να πάει με το απόλυτο στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ δεν υπάρχει και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Οι πράσινοι επιθυμούν πια να κάνουν το 2/2 με ΟΦΗ εντός και Λεβαδειακό εκτός, προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά των έξι πόντων από την ΑΕΚ και αν τους δοθεί η ευκαιρία να την αυξήσουν. Σίγουρα έτσι όπως έχουν δομηθεί τα πράγματα δεν υπάρχει δυνατότητα για νέα απώλεια βαθμών έως το ντέρμπι στις 8 Γενάρη.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μοιρώτσος, ανέφερε μέσω της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για το στόχο του Παναθηναϊκού έως το ματς στην Αγιά Σοφιά αλλά και για τα τέσσερα παιχνίδια-φωτιά που θα δώσουν οι πράσινοι και μπορεί να κρίνουν ακόμα κι ολόκληρη τη σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η απώλεια βαθμών στη Νεάπολη ήταν εκτός προγράμματος για τον Παναθηναϊκό και σίγουρα ο τρόπος με τον οποίον ήρθε αυτή η ισοπαλία πλήγωσε τους Πράσινους.

Σε ένα πρόγραμμα που είχε Ιωνικό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό πριν ο Παναθηναϊκός πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο στόχος ήταν ξεκάθαρος: οι εννιά βαθμοί. Δεν μπορεί να τους φτάσει πλέον αυτούς ο Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητο ωστόσο για τον ίδιο να κάνει το δύο στα δύο στα ματς με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο και τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Όχι μόνο για να διατηρήσει ή και να αυξήσει αυτό το συν έξι που έχει από την ΑΕΚ, όχι μόνο για να μην μπει σε διαδικασία προβληματισμού και κρίσης (δεν έχει υπάρξει περίοδος κρίσης από την αρχή της σεζόν) αλλά και γιατί το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν έχει μόνο ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει και Γιάννενα στην Ήπειρο, έχει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, έχει ταξίδι στην Τρίπολη. Μια τετράδα… φωτιά για τους Πράσινους που μπορεί να κρίνει ακόμα και ολόκληρη τη σεζόν».

«Νέα πρόταση Παναθηναϊκού για δανεισμό»

Σύμφωνα με ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Παναθηναϊκός επανήλθε με νέα πρόταση προς τη Φέγενορντ για το δανεισμό του Αλιρεζά Γιάχανμπακς, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν ξανά αρνητική.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου και μία εξ’ αυτών είναι και του Αλιρεζά Γιάχανμπακς. Ο Ιρανός μέσος που αγωνίζεται στη Φέγενορντ έχει απασχολήσει εδώ και καιρό το Τριφύλλι, ωστόσο όπως φαίνεται η ομάδα από το Ρότερνταμ δύσκολα θα τον δώσει.

Σύμφωνα με ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι πράσινοι επανήλθαν για την περίπγωση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν από τον ολλανδικό σύλλογο ήταν για μία ακόμα φορά αρνητική. Κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε δανεισμό του Ιρανού εξτρέμ, ενώ η Φέγενορντ επιθυμεί να τον δώσει μόνο με πώλησει, ώστε να λάβει ένα χρηματικό ποσό.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Γιάχανμπακς αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της Φέγενορντ και μάλιστα σκόραρε το έβδομο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 7-3.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News