«Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός» - Το άκυρο στις άλλες ομάδες

«Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός» - Το άκυρο στις άλλες ομάδες

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να υπάρχει μεταγραφική στασιμότητα και να αναμένονται περισσότερες εξελίξεις μετά την έλευση του νέου έτους, ωστόσο γενικότερα υπάρχουν εξελίξεις καθημερινά.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί μέσα στο διάστημα του Ιανουαρίου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο προκειμένου να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μάλιστα μπορεί αυτό το διάστημα να υπάρχει μεταγραφική στασιμότητα, ωστόσο εξελίξεις υπάρχουν κάθε μέρα που περνάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση του Τιμότεους Πούχατς ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι, καθώς πλέον παίζει με συμπαίκτη τον ίδιο τον Πολωνό. Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή να αναφέρουμε ότι για τον Πούχατς εκτός του Παναθηναϊκού είχε ενδιαφερθεί και το Στρασβούργο, μπαίνοντας ουσιαστικά σφήνα.

Παρ’ όλα αυτά η μεταγραφή δε δείχνει να χαλάει, καθώς ο Πολωνός αριστερός μπακ είναι ξεκάθαρος και θέλει να αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αρέσει η προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και τους πράσινους κι έτσι ήδη θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπόθεση όσο γίνεται πιο σύντομα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός να πιέσει ακόμα περισσότερο την Ουνιόν Βερολίνου, ωστέ εκείνη να δώσει το πράσινο φως κι έτσι να έχουμε deal. Άλλωστε να θυμίσουμε πως ο Πούχατς μπήκε στη συζήτηση για τα μεταγραφικά των πράσινων μετά το απρόοπτο με τον Γκρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις μήνες.

Από εκεί και πέρα εκτός από τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να πιέσει το γερμανικό σύλλογο κι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος επιθυμεί να τελειώσει η μετακίνησή του το συντομότερο δυνατόν και να ενταχθεί στους πράσινους του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πλέον η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να παίρνει το δρόμο της και δεν αποκλείεται ο Τιμότεους Πούχατς να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ψάξιμο για την εύρεση μέσου και εξτρέμ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ήδη έχουν προταθεί ορισμένοι παίκτες, τους οποίους κι εξετάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Νέα πρόταση Παναθηναϊκού για δανεισμό»

Σύμφωνα με ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Παναθηναϊκός επανήλθε με νέα πρόταση προς τη Φέγενορντ για το δανεισμό του Αλιρεζά Γιάχανμπακς, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν ξανά αρνητική.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου και μία εξ’ αυτών είναι και του Αλιρεζά Γιάχανμπακς. Ο Ιρανός μέσος που αγωνίζεται στη Φέγενορντ έχει απασχολήσει εδώ και καιρό το Τριφύλλι, ωστόσο όπως φαίνεται η ομάδα από το Ρότερνταμ δύσκολα θα τον δώσει.

Σύμφωνα με ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι πράσινοι επανήλθαν για την περίπγωση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν από τον ολλανδικό σύλλογο ήταν για μία ακόμα φορά αρνητική. Κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε δανεισμό του Ιρανού εξτρέμ, ενώ η Φέγενορντ επιθυμεί να τον δώσει μόνο με πώλησει, ώστε να λάβει ένα χρηματικό ποσό.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Γιάχανμπακς αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της Φέγενορντ και μάλιστα σκόραρε το έβδομο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 7-3.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News