«Νέα πρόταση Παναθηναϊκού για δανεισμό»

Σύμφωνα με ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Παναθηναϊκός επανήλθε με νέα πρόταση προς τη Φέγενορντ για το δανεισμό του Αλιρεζά Γιάχανμπακς, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν ξανά αρνητική.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου και μία εξ’ αυτών είναι και του Αλιρεζά Γιάχανμπακς. Ο Ιρανός μέσος που αγωνίζεται στη Φέγενορντ έχει απασχολήσει εδώ και καιρό το Τριφύλλι, ωστόσο όπως φαίνεται η ομάδα από το Ρότερνταμ δύσκολα θα τον δώσει.

Σύμφωνα με ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι πράσινοι επανήλθαν για την περίπγωση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν από τον ολλανδικό σύλλογο ήταν για μία ακόμα φορά αρνητική. Κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε δανεισμό του Ιρανού εξτρέμ, ενώ η Φέγενορντ επιθυμεί να τον δώσει μόνο με πώλησει, ώστε να λάβει ένα χρηματικό ποσό.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Γιάχανμπακς αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της Φέγενορντ και μάλιστα σκόραρε το έβδομο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 7-3.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News