Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δεν πέφτει από τη ρήτρα, χαλάει το deal

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Διαφορά ενός εκατ, ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί να αποκτήσει τον Κάουλι Ολιβέιρα ωστόσο το οικονομικό εμπόδιο παραμένει κι όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να ξεπεραστεί.

Ο Κάουλι Ολιβέιρα είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει ζεστά το Τριφύλλι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αρέσει πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να γίνει κάτοικος Κορωπί. Μάλιστα κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους.

Παρ’ όλα αυτά όπως έχουμε τονίσει όλο αυτό τον καιρό το πρόβλημα παραμένει να είναι οικονομικό. Συγκεκριμένα η διαφορά του 1 εκ ευρώ που υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λουντογκόρετς δε φαίνεται πως θα γεφυρωθεί με αποτέλεσμα ο παίκτης να παραμείνει στη Βουλγαρία.

Η Λουντογκόρετς ζητάει το ποσό των 2,5 εκ ευρώ από όποια ομάδα επιθυμεί να κάνει δικό της τον Κάουλι και δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις με μικρότερη προσφορά. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφασίσει τις επόμενες ώρες αν θα δώσει αυτά τα χρήματα ή αν θα κοιτάξει κάποια εναλλακτική λύση.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι πράσινοι δεν κοστολογούν τόσο τον Βραζιλιάνο δημιουργικό μέσο, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση για τη συγκεκριμένη θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News