Ανεβάζει «στροφές» ο Διούδης: «Έρχονται ακόμα πολλά!» (vid)

Άρης - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Σωκράτη Διούδη στη δράση φαίνεται πως πλησιάζει, όχι όμως, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με highlights από την καριέρα του και έγραψε χαρακτηριστικά πως… έρχονται πολλά ακόμα!

Εκείνος όλα δείχνουν πως θα φύγει από τον Παναθηναϊκό τον ερχόμενο Ιανουάριο, αφού δεν υπολογίζεται ούτε ως 3ος τερματοφύλακας από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάντως, από το βίντεο φαίνεται πως ο Διούδης δείχνει διάθεση να επιστρέψει πάλι στην ενεργό δράση μετά από αρκετούς μήνες.

Αυτή η εξέλιξη θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα γλιτώσει εξαψήφιο νούμερο…

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά το ρεπό των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη Δευτέρα το πρωί στις προπονήσεις.

Στα θετικά νέα η επάνοδος του Μπένιαμιν Βέρμπιτς σε φουλ ρυθμό προπόνησης, με τον Σλοβένο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έκαναν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος αποχώρησε ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News