Παναθηναϊκός: Πούχατς, Άλβαρεζ και άλλες τέσσερις λύσεις για τα αριστερά (vids)

Παναθηναϊκός: Πούχατς, Άλβαρεζ και άλλες τέσσερις λύσεις για τα αριστερά (vids)

Από το… πουθενά στον Παναθηναϊκό επιτακτική είναι η ανάγκη ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά το «σοκ» με τον Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους τρεις μήνες. Το newspao.gr σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις της αγοράς.

Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν αξιόπιστο αριστερό μπακ που θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσει τον Χουάνκαρ Πέρες, μιας και αυτή τη στιγμή αναγκαστικά ο Φακούντο Σάντσες καλείται να παίξει τη θέση με ανάποδο πόδι. Τι έχει να προσφέρει η αγορά στους «πράσινους»;

Ο Πούχατς είναι ο πιο δημοφιλής στο «πράσινο» ρεπορτάζ, εκείνος θέλει… χθες να μετακομίσει στην Αθήνα, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» φόρμουλα συνεργασίας με την Ουνιόν Βερολίνου στην οποία ανήκει (χρειάζεται και κείνη με τη σειρά της να βρει έναν αριστερό μπακ).

Η «ελληνική» περίπτωση του Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης έχει βγει στην επιφάνεια στο newspao.gr, όπως και εκείνη του Μπαλογιάννη του ΟΦΗ.




Στην ιστοσελίδα μας διαβάσατε και για τον γνωστό Νίκο Σουλτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο, παραμένει άγνωστο, αν οι «πράσινοι» φέρονται διατεθειμένοι να καταβάλλουν μεγάλο ποσό για τη συγκεκριμένη θέση. Πάντως, οι Γερμανοί θα τον έδιναν δανεικό, αφού δεν υπολογίζεται…

Πάμε στους καινούργιους. Ζερόμ Ρουσιγιόν. Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ανθρώπων της Βόλφσμπουργκ, όταν τον είχαν αποκτήσει το 2018 έναντι του ποσού των 8 εκατ. ευρώ. Η χρηματική του αξία είχε εκτοξευτεί τότε, στα 20 εκατ. ευρώ, πλέον, εκείνη «έπεσε» στα 3 εκατ. ευρώ, αν και είναι ακόμα 29 ετών.




Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε, ο γερμανικός σύλλογος θα τον έδινε φθηνά (μόλις 4 συμμετοχές φέτος).




Ακόμα πιο φθηνή λύση είναι ο Μπλας Ριβέρος από την Μπρόντμπι. Αποκτήθηκε από τη Βασιλεία, ο Παραγουανός έχει παίξει σε 11 ματς πρωταθλήματος δίχως γκολ ή ασίστ. Με το εθνόσημο στο στήθος μετράει 10 συμμετοχές.

Και για το.. τέλος ένας συμπατριώτης του Γιοβάνοβιτς, ο Αλεξά Τέρζιτς. Ανήκει στη Φιορεντίνα, έπαιξε δανεικός στην Έμπολι, φέτος, έχει καταγράψει 8 συμμετοχές στη Serie A. Το market value του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News