Αποκάλυψη Μπάμπη Τεννέ: «Είμαι (και) Παναθηναϊκός!»

Αποκάλυψη Μπάμπη Τεννέ: «Είμαι (και) Παναθηναϊκός!»

Ο Μπάμπης Τεννές αποκάλυψε πως μετά τον Απόλλωνα έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στο «Τριφύλλι», ενώ επεσήμανε ότι έχει βιώσει την αδικία κόντρα σε όλους τους «μεγάλους», συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού!

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «Gazzetta»:

Ας επιστρέψουμε στο κεφάλαιο «Απόλλων Σμύρνης».

«Κατ’ αρχάς να σου πω ότι η ομάδα μου είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Το πατρικό μου είναι στα 500 μέτρα από τη Ριζούπολη».

Άρα Απόλλων είστε πριν πάτε στη ομάδα;




«Ναι».

Το είχατε ονειρευτεί ότι θα είστε προπονητής της ομάδας σας;

«Όχι, δεν μπορούσα να το φανταστώ».

Απόλλων από παιδάκι και τίποτα άλλο; Γιατί οι περισσότεροι υποστηρίζουν και μία «μεγάλη» ομάδα.

«Η πρώτη μου προπόνηση έγινε στη Ριζούπολη σε ηλικία 14 ετών με τον Γιώργο Καμάρα. Εκεί έγινε η πρώτη μου προπόνηση. Με τον Γιώργο Καμάρα έχουμε και κάποια μακρινή συγγένεια, γιατί είμαστε κι οι δύο από τη Ρούμελη».

Συμπάθεια σε «μεγάλη» ομάδα δεν υπάρχει;

«Κοιτάξτε, εκείνη την εποχή, είχε ταυτιστεί ο Απόλλων Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό και λόγω του Καμάρα. Και επειδή ο Απόλλων ήταν προσκύμμενος στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε κάνει και την πορεία εκείνη την εποχή, μπορώ να πω ότι αν είναι να επιλέξω μια δεύτερη ομάδα, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός.

Στην πορεία – κι αυτό νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο μου πλεονέκτημα – δεν ταυτίστηκα ποτέ μου με μία ομάδα. Και δεν ανέλαβα μεγάλη ομάδα Όσες φορές έπαιξα κόντρα στους “μεγάλους”, βίωνα την αδικία.

Αυτό συνέβη απέναντι στον Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη, στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη, στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Τη βίωνα και είχα μια αποστροφή μετά για τη “μεγάλη” ομάδα. Οι “μικρές” ομάδες αυτά που ζούσαν ήταν… τι να πω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News