Παναθηναϊκός μεταγραφές: Όπως οι recruiters των κολεγίων της Αμερικής

Παναθηναϊκός: Η νέα διάταξη και το "τρικ" Γιοβάνοβιτς

Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στο μεταγραφικό παζάρι αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει όρεξη να προσφέρει μεγάλα ποσά για ενίσχυση (παρότι η συγκυρία ευνοεί τις δαπανηρές μεταγραφές που θα ζεστάνουν τον κόσμο και θα προσφέρουν στο κλάμπ παιδιά ΕΤΟΙΜΑ να βοηθήσουν) δεν είναι κακό να λειτουργήσεις όπως το καλοκαίρι με τον Ανταμ Τσέριν ή όπως πέρσι με τον Μιγιάτ Γκασίνοβιτς.

Με αυτά τα παιδιά ο Παναθηναϊκός ενήργησε όπως οι recruiters των κολεγίων της Αμερικής στα διάφορα σχολεία ανά τη χώρα.

Ο Ιβάν είδε εξαιρετική πρώτη ύλη για το δικό του ποδόσφαιρο και οι αθλητές ένα σπουδαίο πρόγραμμα για να ενταχθούν και να βελτιωθούν, με προπονητή που μιλάνε ίδια γλώσσα.

Ο Μιγιάτ έλαμψε σε μερικές εβδομάδες, πήρε κύπελλο κι ανέβασε το κασέ του. Ο Τσέριν είναι ήδη από τους αγαπημένους της εξέδρας με το νεαρό της ηλικίας του να πείθει ότι ακόμα δεν έχουμε δει τα καλύτερα από εκείνον.

Το ζήτημα είναι να πάρεις παίκτες και να πραγματοποιήσεις καλές επιλογές όμως το ίδιο να ισχύει και για τη πλευρά των παικτών.

Να νιώθουν ότι ο Παναθηναϊκός ήταν για αυτούς η καλύτερη δυνατή επιλογή, κάτι που θα τους προσφέρει κίνητρο και διάθεση να τα δώσουν όλα.

Δημήτρης Στρατής

Εισιτήρια τέλος! Sold out το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΟΦΗ εξαντλήθηκαν.

Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News