Παναθηναϊκός: Με τις βαλίτσες στο... χέρι ο Γιάχανμπακς

Ανακοίνωσε πρώην πράσινο η Νταρουσάφακα

Ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει τους πράσινους, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια συμφωνία παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί έχει στη λίστα του και τον άσο της Φέγενορντ, Αλιρεζά Γιάχανμπακς. Η περίπτωση του Ιρανού εξτρέμ είναι περίπλοκη και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε οδηγηθεί σε «ναυάγιο», παράλληλα δεν υπάρχει κι οριστική συμφωνία.

Αρχικά η Φέγενορντ ζητούσε πολλά χρήματα και δε συζητούσε την περίπτωση δανεισμού του παίκτη της στον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά τους οι πράσινοι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με τους δικούς τους όρους, όμως δεν κατάφεραν να πείσουν τον ολλανδικό σύλλογο.

Τέλος, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς φαίνεται πως δε θέλει να παραμείνει στη Φέγενορντ, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με το ρόλο που έχει στο σύλλογο. Έτσι, εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει, προκειμένου να φύγει από το Ρότερνταμ με την περίπτωση του Τριφυλλιού να μην έχει αποκλειστεί ακόμη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News