Παναθηναϊκός: Πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες!

Παναθηναϊκός: Πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες!

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο γύρο, καθώς στην πρώτη του αγωνιστική σπατάλησε βαθμούς, ωστόσο στο θέμα των ανανεώσεων η ομάδα βαδίζει σε πολύ σωστά μονοπάτια.

Στη Νίκαια η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα και είδε την ΑΕΚ να πλησιάζει στους έξι βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά στο Τριφύλλι συνεχίζουν το σχεδιασμό τους και ταυτόχρονα προσπαθούν να κρατήσουν όσους περισσότερους παίκτες μπορούν με νέο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας έφτασε σε συμφωνά, έπειτα από απαίτηση του Γιοβάνοβιτς, με τους Ρουμπέν Πέρεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ. Μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις οι απολαβές των ποδοσφαιριστών αυξήθηκαν κατά πολύ. Δείγμα της αναγνώρισης από πλευράς συλλόγου για την προσφορά των δύο αυτών παικτών σ’ αυτόν.

Πιο αναλυτικά ο Ισπανός μέσος είχε συμφωνήσει στο αρχικό του συμβόλαιο για αποδοχές που έφταναν τις 550 χιλ ευρώ τον πρώτο χρόνο και τις 600 χιλ ευρώ το δεύτερο χρόνο. Πλέον το νέο συμβόλαιο και με δεδομένα τα bonus που υπάρχουν σ’ αυτό ξεπερνάει τα 1,2 εκ ευρώ έως το 2025 που έχει ισχύ.

Από την άλλη πλευρά ο Μπαρτ Σένκεφελντ το ποσό που θα λαμβάνει, ανέβηκε εντυπωσιακά. Οι αρχικές του απολαβές ήταν 400 χιλ ευρώ μαζί με τα bonus ειτησίως και πλέον θα παίρνει 650 χιλ ευρώ έως το 2025 που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Τέλος, σειρά αναμένεται να πάρουν οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Δημήτρης Κουρμπέλης, οι οποίοι αποτελούν εξίσου σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Τριφυλλιού και τα συμβόλαιά τους εκπνέουν το φετινό καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News