Παναθηναϊκός: Το ποσό που δίνει για Πούχατς και η οψιόν αγοράς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στον «πάγο» μέχρι 12 Ιανουαρίου

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει την μεταγραφή του Τιμοτέους Πούχατς με τον Πολωνό να είναι σύμμαχος του Τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει εκφράσει στην ομάδα του τη θέληση του να πάρει μεταγραφή και να γίνει παίκτης του Τριφυλλιού.

Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 200 χιλ. ευρώ για τον Πολωνό διεθνή μπακ της Ουνιόν Βερολίνου για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι τη λήξη της σεζόν με οψιόν αγοράς στο 1-1,5 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι.

Ακόμα η γερμανική ομάδα δεν έχει απαντήσει στη πρόταση όμως όλα δείχνουν ότι θα έχουμε εξελίξεις άμεσα στο θέμα μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός καίγεται για μεταγραφές και οι άνθρωποι του Συλλόγου θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα το συντομότερο δυνατό καθώς ο Ιανουάριος αναμένεται να κρίνει πολλά για την συνέχεια της σεζόν.

Περισσότερα απ΄ όσα έχει μάθει να κάνει!

Πήγε χαράμι η φοβερή εμφάνιση Μπερνάρ στη Νίκαια.

Ο Βραζιλιάνος από τα φιλικά της Κύπρου φωνάζει ότι είναι σε καλή κατάσταση, δημιούργησε πονοκεφάλους και στο ματς κυπέλλου με τον Βόλο, γενικώς δείχνει να είναι στην καλύτερή του φόρμα από το καλοκαίρι κι ύστερα.

Ο βραχύσωμος χαφ πήγε αποτελεσματικά σε βοήθειες προς τους συμπαίκτες του βγάζοντάς τους κάμποσες φορές φάτσα με το δεύτερο γκολ αλλά κάτι η ολιγωρία, κάτι η χαλαρότητα, οι φάσεις χάθηκαν και στο τέλος το πλήρωσες με μια οδυνηρή γκέλα στο σπίτι της ομάδας που δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Οι πράσινοι μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από την ατομική κατάσταση του ποδοσφαιριστή τους μα στη συνέχεια θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από όλους στο επιθετικό κομμάτι για να μην ισορροπεί ΚΑΘΕ ματς στην κόψη του ξυραφιού.

Μέχρι τότε καλό είναι να κατανοήσουμε ότι ο πρωτοπόρος έχει έναν από τους καλύτερους mobile-επιτελικούς μέσους (που μπορεί να παίξει πάνω στη γραμμή αλλά και εσωτερικός χαφ) αυτή τη στιγμή στη χώρα, ο οποίος μπορεί στην καλή του βραδιά να σου δώσει και περισσότερα από όσα έχει μάθει να κάνει.

Τον βοηθά το χαμηλό επίπεδο της λίγκας μας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News