Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που χάθηκε αυτό το πέναλτι» (vid)
Κουφά… πράγματα ακούστηκαν στη μετάδοση του αγώνα «Αργεντινή – Πολωνία» από τους αναμεταδότες Αλέξη Σπυρόπουλο και Στέλιο Γιαννακόπουλο.
Οι ανταποκριτές του ANT1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχαν την τύχη να περιγράψουν το σπουδαίο παιχνίδι της Αργεντινής με αντίπαλο την Πολωνία.
Ο Λίο Μέσι κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι προς το φινάλε του ημιχρόνου με τον Σέζνι να τον χτυπά με το χέρι στο πρόσωπο (φάση που θύμισε Κοτάρσκι – Σπόραρ από την ελληνική λίγκα), όμως, – αν και δε συνηθίζεται – ο σπίκερ και ο σχολιαστής πήραν ξεκάθαρη θέση για τη διαιτητική απόφαση που ελέγχθηκε προηγουμένως και από το VAR.
Κι αν η άποψη του σπίκερ δεν «άγγιξε» κανέναν… ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, γνωστός για τα περίφημα… πέναλτι της εποχής του, έστρεψε πάνω του την προσοχή με την κριτική του. «Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που χάθηκε αυτό το πέναλτι», είπε δευτερόλεπτα μετά την απόκρουση του Σέζνι στο χτύπημα του Μέσι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι «έδειξαν» τα λόγια του Αταμάν για την επόμενη μέρα
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πότε θα γίνει το πρώτο ματς
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Μύκονος - Παναθηναϊκός, σε ποιους παίκτες στάθηκε
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ενδεκάδες: Τα τελευταία νέα, πώς θα παίξουν
- Σαρπ Αταμάν: «Όταν όλοι γιορτάζουν την πτώση σου, καταλαβαίνεις πόσο τους πόνεσες»