Δικαιώθηκε με... Μέσι ο Παναθηναϊκός για το πέναλτι στην Τούμπα (vid)

Δικαιώθηκε με... Μέσι ο Παναθηναϊκός για το πέναλτι στην Τούμπα (vid)

Συνεχίζεται το «ρεσιτάλ» στιγμών από το Παγκόσμιο Κύπελλο που θυμίζουν μεγάλες φάσεις από τους αγώνες του Παναθηναϊκού στην ελληνική Superleague.

Έχουμε μετρήσει μαζί με αυτήν, τέσσερις φάσεις στις οποίες εκτίθενται όσοι θεωρούν πως το Τριφύλλι έχει – έστω και ελάχιστο – ευνοηθεί από τη διαιτησία.




Νωρίτερα μέσα στην αγωνιστική μέρα, είδαμε αγκωνιά στον Ντόλμπεργκ που δόθηκε πέναλτι σε μια φάση που θύμισε Πίπα – Ιωαννίδη. Τι άλλο έχουμε δει; Φάση από το «ντέρμπι αιωνίων» Σπόραρ – Παπαθασταθόπουλου με το… κατέβασμα του Έλληνα στόπερ στον Σλοβένο φορ, αλλά και το περίφημο «χέρι στήριξης» στο Πορτογαλία – Ουρουγουάη που δείχνει πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Στο Πολωνία – Αργεντινή ο Σέζνι βρίσκει με το χέρι του το πρόσωπο του Μέσι με τον διαιτητή να αρνείται (κακώς) να καταλογίσει την παράβαση, όμως, με την παρέμβαση του VAR επήλθε δικαιοσύνη. Στον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός υπήρξε βαρύτερο χτύπημα, μια γροθιά από τον Κοτάρσκι στον Σπόραρ. Και τότε, πολύ σωστά είχε δοθεί το πέναλτι.

Αυτό προς «απάντηση» όσων αμφισβητούν τα πέναλτι που έχει κερδίσει το Τριφύλλι. Θυμηθείτε τη φάση Κοτάρσκι – Σπόραρ στο 0:33:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News