Το Μουντιάλ «εκθέτει» τους Έλληνες διαιτητές: Πέναλτι στην Πορτογαλία, όχι... στον Παναθηναϊκό! (vid)

Το Μουντιάλ «εκθέτει» τους Έλληνες διαιτητές: Πέναλτι στην Πορτογαλία, όχι... στον Παναθηναϊκό! (vid)

«Χέρι στήριξης» μας λένε στην Ελλάδα, ακόμα κι αν το χέρι δεν αγγίζει το χορτάρι. Άλλη μια φάση από το Μουντιάλ έρχεται για να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφτηκε προ ημερών για το πέναλτι που κέρδισε η Αργεντινή στην πρεμιέρα με τη Σ. Αραβία (θύμισε τη μονομαχία Σπόραρ – Παπασταθόπουλο στο πρόσφατο ντέρμπι των αιωνίων), στο Πορτογαλία – Ουρουγουάη ήρθε άλλη μια στιγμή που μας έφερε στο νου «σουπερλιγκάτη» φάση που εμπεριέχει τον Παναθηναϊκό και… ξανά τον Σπόραρ πρωταγωνιστή.

Στο β’ μέρος του αγώνα στο Κατάρ η Πορτογαλία κέρδισε πέναλτι με τον Ουρουανό στόπερ να σταματά πεντακάθαρα τη μπάλα με το χέρι προτού έρθει σε επαφή το χέρι με το χορτάρι για να θεωρηθεί – όπως λένε στην Ελλάδα οι… επιστήμονες – «χέρι στήριξης»!




Αυτό φυσικά, θύμισε έντονα τη φάση Σπόραρ – Αποστολάκη στο Αγρίνιο, όταν ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού σούταρε με το νεαρό μπακ να σταματά κατά την προσγείωση του χεριού του τη μπάλα…

Θυμηθείτε τη φάση με Σπόραρ – Αποστολάκη στο 1:06:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News