Ντόλμπεργκ... όπως Ιωαννίδης - Πέναλτι για παράβαση αντίστοιχη του Πίπα στο Μουντιάλ (vid)

Ντόλμπεργκ... όπως Ιωαννίδης - Πέναλτι για παράβαση αντίστοιχη του Πίπα στο Μουντιάλ (vid)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται για να βγάλει ασπροπρόσωπο τον Παναθηναϊκό για 3η φορά μέσα σε λίγες μέρες!

Είχαμε πρώτη φάση με Σπόραρ – Παπασταθόπουλο… στο Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, ακολούθησε το «χέρι στήριξης» στο Πορτογαλία – Ουρουγουάη και τώρα πάμε στη φάση της χρονιάς στη Superleague. Ιωαννίδης – Πίπα… είχε και από αυτό το Μουντιάλ!

Στο Αυστραλία – Δανία ο Ντόλμπεργκ σαν άλλος… Ιωαννίδης κυνήγησε μια χαμένη μπάλα μέχρι τέλους, δέχθηκε αγκωνιά στο θώρακα και έπεσε κάτω με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση και να δείχνει την άσπρη βούλα. Προσέξτε… είναι απόφαση που κρίνει ένα εισιτήριο στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης!




Τελικά έπειτα και από εξέταση VAR, σωστά δεν εκτελέστηκε κάποιο πέναλτι, διότι ο Ντόλμπεργκ ξεκίνησε σε θέση οφσάιντ. Ωστόσο, «μετράει» ότι η παράβαση αναγνωρίστηκε τόσο από τον διαιτητή όσο και από τους VARίστες!



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News