Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Το 50-50 τους ενοχλεί και φαίνεται!

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη για να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο και όλα δείχνουν πως θα πάει με στρατηγική… Βόλου στην αυριανή αναμέτρηση.

Μοναδικό ερωτηματικό, ίσως, για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Κώτσιρας διεκδικεί θέση αντί του Σάντσες, όμως ο Αργεντινός φαίνεται πως έχει ξεκάθαρο προβάδισμα να αποτελέσει έναν από τους τέσσερις στην «πράσινη» άμυνα.

Όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Τσέριν, Ρούμπεν και μπροστά τους ο Μπερνάρ, σε ένα σχηματισμό που θα θυμίζει περισσότερο 4-2-3-1. Σστα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Βέρμπιτς, Παλάσιος και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Σπόραρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr