Σισέ: «Δυστυχώς δεν θα έρθω, αυτό το Σαββατοκύριακο θα κερδίσουμε ξανά!»
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι δεν θα παραβρεθεί στο ντέρμπι.
Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν μήνυμα στον Τζιμπρίλ Σισέ για να τον ρωτήσουν αν θα δει από κοντά το ντέρμπι της Λεωφόρου.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Καλησπέρα σας, φίλοι μου και φίλοι του Παναθηναϊκού. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το αν θα βρεθώ στο γήπεδο για το ντέρμπι. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί, καθώς θα βρίσκομαι στην Καραϊβική. Έκανα ότι μπορούσα για να αλλάξω τις ημερομηνίες, αλλά δεν γινόταν.
Πιστέψτε με όμως θα έρθω στο γήπεδο σύντομα. Ελπίζω πριν από του 2022. Όπως είπα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δεν μπόρεσα. Μην ξεχνάτε ότι στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκός για πάντα: Μια πράσινη αγάπη. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κερδίσουμε ξανά».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα 4 ταλέντα που ανεβάζει ο Νίστρουπ στην προετοιμασία
- Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για Ναν: «Ως εδώ. Αγωγή και έγκληση»
- Σύζυγος Γκραντ: «Τα λέμε τον Σεπτέμβρη»
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι η έκπληξη... «πακέτο» με Τσάπρα και Βήχο!
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση Κοτσόλη και ο ρόλος Νίστρουπ για Καμαρά