Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ορίστηκε Δανός διαιτητής για το ντέρμπι
Τον γνώριμο Γιάκομπ Κέλετ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, φέρνει η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.
Ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών.
Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι του στην Ελλάδα, καθώς είχε διευθύνει επίσης τους αγώνες Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (21/3/21) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (3/3/19).
Αναλυτικά οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο 5/11
15:45 Λαμία-Βόλος: Τσιμεντερίδης (Στάικος, Νίκζας, 4ος Βεργέτης, VAR: Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου)
18:30 ΟΦΗ-Ιωνικός: Κατοίκος (Φωτόπουλος, Κολλιάκος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Διαμαντόπουλος, Μπουξμπάουμ)
19:00 Ατρόμητος-Άρης: Ζαμπάλας (Θανασιάς, Παγουρτζής, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Μανούχος, Στεφανής)
21:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Περράκης (Απτόσογλου, Χριστάκογλου, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Τζοβάρας, Τριανταφύλλου)
Κυριακή 6/11
16:00 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός: Ευαγγέλου (Σαμοΐλης, Πάτρας, 4ος Μαλούτας, VAR: Τζήλος, Λ.Δημητριάδης)
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Κέλετ (Χούμελγκααρντ, Σκίτε, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Σούνμπεργκ, Μεϊντάνας)
20:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Φωτιάς (Νικολαΐδης, Παπαδάκης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τσαγκαράκης, Νικολακάκης)
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν