Καρπετόπουλος για Ολυμπιακό: «Αποκλείστηκε, αλλά πρόσφερε ματς για να θυμούνται οι οπαδοί»
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρώπη.
Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:
Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Ευρώπη προσφέροντας κάτι που είχε λείψει φέτος στους οπαδούς του: ένα ματς που θα έχουν να θυμούνται.
Η ισοπαλία που απέσπασε απ’ τη Φράιμπουργκ δεν του αρκεί για να έχει ελπίδες να συνεχίσει έστω στο Κόνφερενς Λιγκ διότι η Ναντ κέρδισε την Καραμπάγκ: η πίκρα της ιστορίας είναι ότι όλα αυτά έγιναν στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών.
Ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση απ’ τον Κούμπλερ στο 93’΄και η Ναντ στο ίδιο περίπου λεπτό βρήκε το γκολ της νίκης. Η Ναντ ήταν και τυχερή: η Καραμπάγκ είχε δοκάρι, ενώ το ματς ήταν στο 1-1.
Αλλά κι ο Ολυμπιακός για να κρατήσει το 0-1, που θα του έδινε τη δυνατότητα να παίξει με τους Γάλλους έναν “τελικό” στο Φάληρο στην τύχη επένδυσε: στην τύχη να έχει έναν τερματοφύλακα σε τρομερή βραδιά.
Ο Πσχαλάκης με πέντε τρομερές επεμβάσεις στο τελευταίο μισάωρο επιχείρησε να σταματήσει μόνος του τη Φράιμπουργκ κι έφτασε τρία λεπτά απ’ το να το καταφέρει.
Μόνο που τα λεπτά στο τέλος κυλούσαν μαρτυρικά: η πολιορκία των Γερμανών ήταν τρομακτική και διευκολύνθηκε από το άδειασμα από δυνάμεις του Ολυμπιακού που δεν μπορούσε ούτε την μπάλα να κρατήσει ούτε να βγει απ’ την περιοχή και να αμυνθεί λίγο πιο ψηλά. Κρίμα διότι η κατάρρευση αυτή ήρθε μετά από ένα σπουδαίο πρώτο ημίχρονο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Mozzart Sport: «Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε τον Λάιλς στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόστισε ο Καμαρά - Το ποσό αγοράς και οι απολαβές του
- Αυτά συζήτησαν Αλαφούζος, Κοτσόλης και Νίστρουπ για μεταγραφές και λειτουργία
- Παναθηναϊκός: Ανατροπή με το όνομα του Νίστρουπ - Πώς τον αποκαλούν
- Οριστικό: Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Πένια - Η διάρκεια του συμβολαίου