Πιθανή έκπληξη - Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με μοναδικό στόχο το 5/5 στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός του τραυματία Κώτσιρα και φυσικά των δύο καινούργιων μεταγραφών της ομάδας Τρουγιέ και Τσόκαι.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή αποτελεί ένα γρίφο καθώς ο Σέρβος προπονητής δεν ανοίγει ποτέ τα χαρτιά του πριν τους αγώνες. Πιθανή έκπληξη με Μπερνάρ.
Έτσι η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπρινιόλι ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Γκάνεα.
Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Αϊτόρ, Παλάσιος και ο Σπόραρ.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπερνάρ αντί του Κουρμπέλη. Σε αυτό το ενδεχόμενο η διάταξη θα αλλάξει σε 4-2-3-1.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠιθανότητες έχει και ο Σάντσες αντί του Βαγιαννίδη για το δεξί άκρο της άμυνας αλλά και ο Μάγκνουσον αντί του Πούγγουρα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προανήγγειλε βόμβες ο Γιαννακόπουλος: «Μπορεί να έχουμε τρία και τέσσερα μπαμ σήμερα»
- Νεραντζιάς: «Το στοιχείο που αλλάζει με τον Νίστρουπ και η ατάκα Κοτσόλη»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που μπορεί να γίνει έκπληξη στα χέρια του Νίστρουπ
- Παναθηναϊκός: «Νέα ομάδα από την Τουρκία για τον Τζέντι Όσμαν»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ