Τσάρλυ: «Κρατήστε την Χαλ για Πελίστρι»
Ο Φακούντο Πελίστρι ίσως αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με την Χαλ να παρακολουθείται ως πιθανή επιλογή.
Η υπόθεση του Φακούντο Πελίστρι φαίνεται πως αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, καθώς γύρω από τον Ουρουγουανό εξτρέμ υπάρχουν δεδομένα που μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις.
Ο Τσάρλυ ανέφερε στην εκπομπή του στους Betarades πως ο παίκτης δείχνει τάσεις φυγής, με τους «πράσινους» να αρχίζουν να σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν την περίπτωσή του.
Στο κάδρο, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, μπαίνει η Χαλ, η οποία πρέπει να κρατηθεί ως πιθανή ομάδα για τον Πελίστρι, ειδικά από τη στιγμή που μια αγγλική ομάδα μπορεί να κάνει οικονομική υπέρβαση.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις, όμως η κατάσταση γύρω από τον Πελίστρι παραμένει ανοιχτή και αναμένεται να φανεί αν θα υπάρξει ουσιαστική κίνηση το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, ο Τσάρλυ αναφέρθηκε και στον Σέχου, τονίζοντας πως δεν υπολογίζεται για τον φετινό Παναθηναϊκό και πως το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί δανεικός.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣτην υπόθεση του Σέχου υπάρχει και η παράμετρος της συνεργασίας με τον Ατζούν, κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική λύση που θα δοθεί για το μέλλον του παίκτη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάρλυ:
«Κρατήστε την Χαλ για Πελίστρι. Το παιδί έχει τάσεις φυγής. Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να σκέφτεται τι θα κάνει γι’ αυτόν.
Δεν είναι τίποτα για μια ομάδα της Premier League να κάνει μια υπέρβαση. Ο Σέχου δεν υπολογίζεται για το φετινό Παναθηναϊκό. Είναι σε μια συνεργασία με τον Ατζούν και το πιο πιθανό είναι να δοθεί δανεικός.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ